Rüyanız hayrolsun, hala bu tip şeylere inananları görmek üzücü. burda dolandırılan kişi google değil. az sayıda olup google reklamı veren türk firmaları. bence onlarıda soğutmadan efendi efendi helal kazanç elde etmenin yollarını arayın. Şuan burda açtığın konudaki insanlara verdiğin uzuuun uzuun cevaplar yerine bir blog açıp içerisine bu konuları girseydin şuanda, özgün içerikli, senin gibi bedavadan para arayan insanların siteye gelmesini sağlayıp kazanç elde edebilirdin. Bu konu kısır döngüye girer. Millet dekont diyo, sen hala sana güvenmeyen insanlara neredeyse vallahi aldım diyeceksin. bence bu bilgileri bu forum üzerinde değil kişisel blogunda yazmalısın.
şu an sadece satış yapıyorum başka herhangi bir amacım yok..beni *********** gibi lanse etmene izin vermem..kimsenin hakkını bu şekilde yemek haddime değil..bilgi sahibi olmadığın bir konu ve kişi hakkında böyle konuşma hakkına sahip değilsin..elimde var olan ve güncel olarak özgün konular girdiğim blog ve sitelerim zaten var..bu konuda tavsiye alabilcek konumda değilim buna emin olabilirsiniz..
burası alışveriş bölümü blogumda yada burda satış yapma hakkını seçmekde ayrıca bana ait..yinede yorumunuz için teşekkür..
edit:ayrıca google reklamı veren türk ziyaretçilerini rahatsız edicek bir durum söz konusu değil yöntemde..öncelikle neyi savunduğunuzu bilmeniz gerekir..