sevkat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BENDE KULlananlardan yazı bekliyorum yoksa çoktan almıştım...
Bilmece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şekilde bende bekliyorum.

Konu sahibi arkadaşa bir sorum olacak. Hocam ortalama 9 10 aylık bir sitede günlük kaç tane eklense sandboxa düşmez riski var mıdır?
Kullananlar link ekleme işlemi yapıyorlardır suan tahminimce ve sonuçlarını bekliyodur. Herkes son sonuçları burada belirtecektir eminim. Çok link kasmazsanız sandbox a düşmez. Spam link almıyoruz. Sosyal link alıyoruz.

Sosyal Link nedir ?
Google Caffeine algoritmasına göre artık google dogal linkler istiyor yani site sahibi linkini facebookda paylaşsın, sitesi ile ilgili youtube ye video yüklesin, forumlarda insanların tartışma yaptığı yerlerde linklerini paylaşsın istiyor. Sosyal link Budur. Bu da artık en faydalı link çeşididir. Seo uzmanı değilim ama bildiğim kadarı ile sitenizi spama düşürmez. Çünkü linkler sosyal. Foruma üye oldum linkimi ekledim. Bu kadar basit

RHSBILISIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme yapıldı bakalım kullanmaya başlayınca yorumlarımı konu üzerinden dile getireceğim.

Herkes'e iyi çalışmalar.
Saolun satın aldığınız için. Olumlu yorumlarınızı bekliyoruz. Kullanıcılar bilgilensin.

webkarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gitti gidiyor üzerinden alacaktım ama kartım ile alakalı bir sorun yaşadım sahibinden.com üzerinden satış açmanız mümkünmü.
Malesef hocam gittigidiyor, paypal ve havale ile ödeme mevcut. birisini seçebilirsiniz. Havale ile olursa daha iyi olur.

solucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
panel üzerinden yada siteniz üzerinden kayıtlı üyeler için destek ticket sistemi eklerseniz hem sizin için hemde kullanıcılar için yararlı olacaktır.
Düşünüyorum hocam baya bir yogunluk mevcut onu atlattığım gibi hemen yapıcam.