Kardeşim senin asıl amacını anlayamadım.
Madem amacın para kazanmak değil neden yöntemi belirledigin 4 - 5 kişiye ücretsiz vermiyorsun?
Ayrıca fazla kişiye verdigin zaman sistemin çalışması tıkanabilir demişsin satacagın insanların dagıtmayacagını nasıl bilebilirsin? Vicdan mahkemelerini geçelim bu olay bana çok garip geldi. Mantıksız yani.
amacım sadece "mantıksız"
bir insanın parasız sahip olduğu şeye vereceği değer ile para ile satın aldığı şeye vereceği değer çok farklıdır diye düşünüyorum.bu tabiki sadece benim görüşüm.ben sahip olduğum şeyleri hiçbir zaman bedave elde etmedim.bu hayrına banada ver olayı sadece sanırım biz Türklerde geçerli.bende ücretsiz olarak yabancı insanlardan e-book istedim, link istedim ki hepsi tanıdığım konuştuğum insanlardır.internet üzerinden bir samimiyet yakaladığım insanlardır.fakat hiçbiri bu tekliflerime olumlu yanıt vermedi.işini profesyonel yapan insanlar iş başka arkadaşlık başka kuralını uygulamak zorundalar.ben bunu gördüm ve böyle öğrendim.
kısaca demem o ki kimseye ücretsiz olarak bu kitabı veremem çünkü asıl o zaman kitabın elden ele dolaşmayacağının garantisi olmaz.parayla sattığımda en azından ben sadece sana satmıştım diyebilirim kişiye.ve o kişide parayla aldığı için bu bilginin sadece kendisine ait olduğunu paylaşılmaması gerektiğini kavrayabilir.ama ücretsiz olarak burdan seçtiğim 4 kişiye kitabı verdiğimde ve kimseyle paylaşmayın garantisi aldığımda o kişiden sonra gelenlerin o 4 kişiden farkı neki bu kitaba sahip olamasınlar.konuyu geç görmek mi ? vs. kimsenin hakkını yemek istemem önce gelen aldı sonra gelen alamadı tarzında birşey yaşansın istemiyorum.alabilcek olan ve yapabilcene inandığım arkadaşlara satma taraftarıyım.amacım kimsenin cebinden illaki para çıksın değil.buna emin olabilirsiniz.
yorumuzun için ayrıca teşekkürler..