Doğru Söze Ne Denir Bilmem ki..
'Gelenler(Arriwals) Belgeseli' İnsanın Yaşamında Kesinlikle İzlemesi Gereken Bir Yapıt.
2 Defa İzledim Hâla Aklıma Takılan Bölümleri Yâd Ederim(İzlerim) ve Belkide İnanılması Zor.
Arkadaşımında Aks Ettiği Gibi Pramidler Neden Üçgen Bir Küredir? Dahada Fazlası Mısır da Firavunlara Uygulanan Ameliyat(Kalp Ameliyatı) Başarılı Bir Şekilde Yapılmış, Yıl(M.Ö. 3000) Bahsediyorum.
Şimdi Sorarım Size Hangi Bilgilerden Söz Ediyoruz? Bu Bilgileri Nasıl Biliyorlardı, Belgeseli Arşivinize Kazandırın Derim.
Gelenler belgeselini izlemeden önce bir konu açmıştım, DÜNYANIN SİGORTASI ATARSA NE YAPARIZ DİYE bence dünyanın sigortası yakın bir tarihte attı ve herşey sıfırlandı, ondan önce mükemmel bir teknoloji ve bilgi hazinesi vardı (kanımca) gelenler belgeselini izlemeyen bilemez ama izleyen olursa söyleyeyim ki şu günümüz dünyasında yaşadıklarımız mutlaka bir yerlerde yaşanıyor ha evet PARALEL EVREN. Buradaki 1000 yıl orada belkide 100 gün. Orayla iletişim kuranlar vardı (Bakınız Hz.Süleyman dönemi) Orayla iletişim kurulduğunda (ki bu iş büyüyle olur) neleri öğreniyorlar sanıyorsunuz. Uçak figürleri maya ve Piramitler döneminde yokmuydu, ampule benzer figürler bulunmadı mı
Hiçbirşey yoktur ki önceden incat edilmiş olmasın