Hagiwhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
music kimin multisisin?
CyberMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah bilir kimin multisi çıkıcak çok merak ediyorum biri gene sil baştan yapıyor galiba
bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi hoş güzel, kayıt oldun, davetiyen geldi, sevgi pıtırcığı modundasın fakat bi' konuda takıldım.

İlgilendiğin web sayfası var mı ? Ne tür işler yapıyorsun ? Bu foruma katılmak için bu kadar çaba sarfettiğine göre belli bi' iş ile ilgileniyorsun ki bilgi gereksinimi duydun. Paylaşır mısın benimle ne tür işler yaptığını, web içerisinde ne ile ilgilendiğini filan..
Ben davetiye verdim hacı sitemden detaylı bilgiler istedim;
http://www.seostrateji.com/r10-net-d...-dagitimi.html

Arkadaşa davetiye vermeyeceğimi belirttim ve uslubune göre vermeyi düşünüyordum. Kaldı ki yaşının ufak olması beni soğuttu. Normalde o kadar uğraştırmama rağmen başka biri olsaydı küfürü yazardı ama Reşit seviyeli yaklaştı yinede bu davranışı hoşuma gitti. Multi üyeliksin felan diye arkadaşa laf etmeyin ben verdim davetiyeyi beyler

Yeni gelen birilerine karşı nasıl biz izlenim olduğunu çok iyi bildiğim için Reşit çok fazla içli dışlı olma kimseyle olayın seviye boyutu öyle bir aşar ki yaşından dolayı ezik muamelesi yaparlar adama. Sen sen ol çok oku az yorum yap boş muhabbetlere ve sataşmalara girme r10'da. Laf salatası yapacak çok insan var.

Hadi hayırlısı olsun üyeliğin..