Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bakın şunu ciddi anlamda söylüyorum ki;
Ben domain kayıt etmeyi 2004 yılında keşfettim, domainin satılabileceğini 2007'de öğrendim, domain satmaya tek tük 2008'de başladım. R10'da daha 1 yılım olmadı kayıt olalı.
Şunu kabullenebildim ki buradaki bazı domainciler belki "ben domain nedir bilmediğim zaman"lardan beri domain aldılar, bazıları da yeni yeni bu işlere giriyorlar.
Bana birçok kişinin yardımı ve tavsiyesi oldu bu domain appraise bölümünde. Çok moralim de bozuldu, sinirlendiğim de oldu. Hevesle aldığınız domaini "insanı rencide eder şekilde" değerlendirdikleri zaman gerekten onurunuz kırılıyor.
Bunun yerine insanlara tavsiyelerde bulunulsa, inanın domain alım satımındaki hatalar biter, piyasa düzelir. Hatta "sen bu işi beceremiyosun" şeklinde değil de, "domainin şu, şu ve şu sebeplerden dolayı bu kadar eder, yada etmez" şeklindeki kırıcı olmadan samimi yorumlar ile birçok hata yapan "DOMAİNCİ (?!)" bu işi bırakır bile.
Ben hiçbir zaman kendime domainci demedim. Demem de.. Çünkü burada gerçek domainciler var. Ben bu işi bir zevk için yapıyorum yada heves için bilemiyorum. Bu yüzden kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyorum çok fazla.
Ama karışan arkadaşlar ben bu işten çok anlıyorum diyorlarsa, ilk önce bi kendi panellerini ziyaret etsinler, kendi alan adlarını bi gözden geçirsinler, bugüne kadar aldıkları, ve sattıkları, satacakları fiyatlara baksınlar, hangi firmalara domain satmışlar ve daha sonra burada bazı kişilerin alan adlarına yorum yapsınlar.
Ben demiyorum ki AfMesu'nun yada atıyorum axikedinin alinin velinin her domaini iyidir. Ama gerçekten aramızda iyi olan arkadaşlar var ve bunu kabullenmek te bir erdemdir diye düşünüyorum.
Konu dışı mesajımdan dolayı özür diliyorum herkesten.