Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Domaini değerlendirirken bir kez bile araştırma yapmadan (iyi yada kötü) yorum yapan arkadaşlar, azıcık sakinleşin ! Bi soluk alın, açın bi interneti araştırın.
Kireç'in hangi alanlarda ne için kullanıldığına bakın, kaç uzantısı doludur, uzantılarında neler vardır bir bakın, proje üretmeye çalışın ve sonra değerlendirin domaini derim ben.
Örneğin;
1. Kireç çözücü, kireç sökücü firmalara tık diye satılabilecek bir alan adı diye düşünüyorum. Şayet ben kireç çözücü üreten bir firma olsaydım böyle bir jeneriği almak isterdim. --- İnfo uzantısına bakınız. (ki en mantıklı satılabilecek firma bu sanırım.)
2. İnşaat sektörü, inşaat malzemeleri satan firmalar. Siz inşaat sektörünü küçük mü zannediyorsunuz ?
3. İnşaat ve çeşitli yerlere kireç sağlayan toptancılar, üreticiler, ithalatçı firmalar, boya ve kimya laboratuvarları..
4. Org uzantısında olduğu gibi dernekler..
5. Tıp alanında "kireçlenme" sorunu yaşayanlar için ilaç satanlar, tedavi merkezleri, kaplıcalar vs. vs.
6. Jenerik domain kolleksiyonerleri , tüccarları. - Örn: Nokta olabilir.
7. Balıkesir/Kireç ilçesi esnafı, o bölgenin turizmi ile ilgilenen şirketler vb.
8. Hiç olmadı satamadınız "odam kireç tutmuyor türküsü"nün tanıtımını yapın.
9. O da olmadı jenerik domain, kur bi video scripti, kur bi blog, kur bi portal, eğlence sitesi..
Domain konusunda "piyasa kötü o para etmez, piyasa kötü bu para etmez" diye diye biz düşürmedik mi piyasayı ? E tabi piyasa düşer, sen jenerik bir com uzantılı domaine (hem de sağlık ve inşaat sektörlerinde iş yapabilecek bir jenerik) iş yapmaz dersen, bu piyasa ölmesin de ne yapsın?