Öncelikle Merhaba Saygı değer Forum Arkadaşım....
Önce Bir merhaba desen çok yerinde olurdu ama napalım her insan böle yada başkalarının gazı ile çalışmasa çok iyi olucağını sanıyorum...
Demek istediklerin nelerdir anlayamadım şimdi Cms Sonic' te Açıkmı arıyorsun onu tam çözemedim.
Açık arıyorsan tek açıklarını sölüyeyim iyi niyetlerini XxX arkadaşlara yeterince iyi niyet sölemeleri adam gibi çıkıpta durumunu anlatsaydı seni tanımıyan insan bile sana yardımcı olurdu bu yuzden.
İşine Gelmediğinde çevrım dısından takıl yazma !!!!
İşine Gelince çevrim dısı yaz olurmu ? İyi mi Böyle ??
Çıkıcaksın kardeş anlatıcaksın böle böle böle diye inan ergün bey değil dünyanın en kötü adamı bile bir şekilde yardımcı olur
Bu arada simdi orda adamlari resim caldi diye kötülüyorsun da sen bu raya baktinmi, sen avrupadaki firmalari kendinle karistirdin heralde
*
http://cmssonic.net/impressum.php
Orada Yazı var Oku Nerenin ???
Rechtliche Hinweise

Banane açıklarından ki, sen onları korumak amacı ile yazıyorsun bende bu platformun 2008 yılından bu yana üyesi olan biri olarak, 2007 yılından beri bu işlerin içinde biri olarak objektif bir şekilde yazıyorum.
Whmcs den nasıl lisans alınır onu yazdım ancak bundan bir haber olan siz, adamı null ile itham edip delil olmamış birşey ile iftira ediyorsunuz.
Şimdi soru sordum cevap vermedin, bu adam senden para alıpta lisans vermedi mi? ki sen onu null yüklemek ile itham ediyorsun? sen avrupadaki firmalari kendinle karistirdin heralde
Beni tanıyormusun?