yok hocam önemli değil asıl siz kusura bakmayın
İyi hoş güzel, kayıt oldun, davetiyen geldi, sevgi pıtırcığı modundasın fakat bi' konuda takıldım.
İlgilendiğin web sayfası var mı ? Ne tür işler yapıyorsun ? Bu foruma katılmak için bu kadar çaba sarfettiğine göre belli bi' iş ile ilgileniyorsun ki bilgi gereksinimi duydun. Paylaşır mısın benimle ne tür işler yaptığını, web içerisinde ne ile ilgilendiğini filan..
Hocam ben asp.net biliyorum profesyonel sayılmasamda. İleri düzeyde dreamweaver,fireworks,photoshop,flash bilgim var.Sonra hazır sistemleri yedim bitirdim

wordpress, joomla, drupal. Drupalda diğerleri kadar profesyonel değilim.Bu sene php eğitimi alıyorum okulda. orta derecedede php bilgim var ileri düzeye doğru at koşturuyorum
Html css zaten var.ilgilendiğim bir web sayfam var.İlk olarak webkullan.com u satın aldım tam bir deneme tahtam oldu başında geçmeyen kalmadı

şimdilerde ise
www.thisdayintheworld.com 'u ingilizce haber sitesi yapma uğraşındayım
İngilizce bilenler sitenin ismini duyunca gülecekler evet bu bir yamyam ingilizcesidir tek örneği bendedir

Değinmeden edemiyorum sitemin reklam yerleşimi muheteşem kanımca

bide konu eklesem
Senin adın MİNİK kurtuluşun yok

... hoşgeldin aramıza
Lakabımı beğendim okulda da kürdan derler 180 boy 45 kilo manken gibi - lerde bedenim var

Ama hiç memnun değilim baharatlı eti crax gibiyım yaw
SABQCES teşekkür etmek lazım
Evet o ağabeyime bana şu fırsatı verdiği için tekrar tekrar teşekkür ederim.
-------------------------------------------------------
Konumu dikkate alıp mesaj atan selam veren,hoş geldin diyen,iyi dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim.