madozan;
ilanlara boş gezen işsiz biri sandım ama bakıyorumda tek amacı insanlara saldırmak olan + boş gezen birisin
orda konuyu ciddiyetsizler yüzünden! ibaresi ile değiştirdiğimi ve değiştirme saatimi göremeyecek kadar bilgilisin belli..
ama sen ve senin gibi ufak düşünenlerle konuşmaya vakit ayıramayacak kadar yoğunum..
birisi kıvılcım ile yangını başlatırsa alev alanın yaktığı ateşten gocunmamalı! bu kadarda bilgin vardır sanırım insan psikolojisi adına!
gelip forumlarda ablan yaşında insanlarla tartışma hadsizliğini gösterene kadar birkaç ilan açarsın insanlar işlerini görür o konularda konuşur münazara yaparsın..(tavsiyemdir!)
bir insana emeğine çikolota verebilme hadsizliği ve hastalığını gösterebilecek olan kişinin derecesi yok ama benim 1200'müdür

yazdığın cevabın ne kadar küstah ve saçma olduğunu farkedememen ironi değilmi..
şu scriptlerden bir adette zihninize yazında..insanlık derecesini iyiden iyiye ölçsün..şu ilandan ekmek yeme ihtimali olan yazılımcı kişilerin moralini bozma hadsizliğini, tanımını, ispatını! tek tek saniye saniye bildirsin
ihtiyacım olan sistemi yazıpda bana flash değilde para lazım diyecek olanlarda çıkabilir..gayet normaldir ama tepki anormal..anlayamıyorum..
300 liraya satıyorlar tekrar hatırlatıyorum benim yaptıklarım 10 katına satılabiliyor.. neyse ne desem boş..tecrübeli olanlar beni anlar..
konu tartışma konusu değil buna izin vermem!