konuyu uzatmak istemiyorum ama kendim için yazdığım küçük birkaç script ilgili olduğum yada mesaj yazdığım konuları takibe alıp indexliyor vs. ilk yazdığınız mesaj,

Rumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gülüp geçin saçmalık bu sitedenda çalıştığım insanlar var ama teşhir etmek istemiyorum..yaptığım siteler 4000-5000 dolardan satılıyor marka değeri var siz gülmeye ve böyle ilanlarda gezmeye devam edin efendim...

konunun düzenini bozmayalım..bugun istediğim ölçüde siteler kimi 300 kimi 2000 e satıyorken ben ortaya prensib olarak para değil emeğimi koymuşum..bu saçma görüşe katılmam mümkün değil..
sonraki mesaj,

Rumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu gerçekten anladınmı ? flasha flash saçmalığıda nedir ?
yönetilebilir flash panellerim varken kimden flash isteyeceğim!

yaptığım siteler 4000-5000 dolardan satılıyor marka değeri var siz gülmeye ve (böyle ilanlarda boş boş gezmeye) insanlara mide bulandırıcı çikolata espiri yaparak saçmalayama devam edin(çocukluk!)..nedir bu flashı küçümseme mantığı php asp iskeleti flash kadar zormu sanıyorsun..sanırım hayatında gerçek bir flash tasarımla karşılaşmadın!

bu garezde neyin nesi ?? derdinizi diğer konularda gideriniz??

11 yıldır piyasada çalışan tasarım insanına şu sözler çocukca ve saçma geliyor!
isteyen ilgilenir istemeyen ilgilenmez ama gelipde açtığım konuda böylesi ciddi bir konuda boş boş yorumlarda bulunmayınız!..

konuya cevap yazmak isteyenler lütfen PM ile irtibat kursun!
öncelikle amacım dalga geçmek falan değildi. istediğiniz şeyin ne kadar birbirinden alakasız ne kadar olmayacak bir iş olduğuna dair bir metafordu.

önceki mesajınıza bakıyorum gayet normal ve olması gereken gibi bir cevap. sonraki cevaba bakıyorum tamamen alakasız ve saldırı/nefret dolu bir mesaj. bu iki mesaj arasındaki sapma 1260 derece falandır herhalde