Ben Cms Sonicten Owned lisans aldım herhangi bir sorun ile şuana kadar karşılaşmadım.

+ Ergün Bey Gerçekten iyi birisidir ve söylemek gerekirse elinden gelen her yardımı yapar.

Whmcs Distbiritörü Cms Sonic ' tir. Herhangi bir Nullud Gördüğünde Kapatma yetkilerine sahip olmakla hükümlüdür.

Deminde Arkadaş geldi seninle mahkemede felan konusucağız, görüşüceğiz, halledicez tehtitkar konuşması gerçekten anlam veremediğim konudur.

Madem herşeyde haklısın neden çevrim dışı yazıyorsun ve çevrim dışı hareket ediyorsun anlam veremedim açıkcası ???

Konuyu baştan sona kadar okudum burda gerçekten tribünlere oynamasını ıyı bılıyorsunuz ve meksika dalgası yapasım geldi açıkcası.

İnsanlar iyi olduğunda birşey yokda insanlar işlerini yaptıklarında yada gerekeni yaptığında kötü oluyor demi ???

Sunucunuzda olsa ödeme yapmasanız bile yedeklerınızı verme yukumludur. Aynı Sabun.net gibi oraya buraya foto koyulmaz gorgusuzlugun onde gidenliliği yapılamaz...!!!!

Size Tavsiyem Özür dilemeniz.

Konunun Tatlıya bağlanmasını isterim yoksa black list olursanız bir daha whmcs kullanamazsınız.

Bu arada Biz İzmirliyiz Yunanlıları Denize Dökmüş Adamız Her Zaman Her Yerde Herkesi Bekleriz...

Teşekkurler, iyi çalışmalar.