salvo_wm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışan bir vatandaş olarak sana şunları söylemek isterim. kimse iş vermiyor demişsin. zaten sana iş verseler. sevgilinle buluşacak vakit bulamazsın. ben sabah 8:30 akşam 9 arası full çalışıyorum. cumartesi dahil. Allahtan pazar günleri müşteriler satın alma yaptığımız firmalar kapalı yoksa ozaman bile çalıştıracaklar. bu arada üniversiteye gitmediğin için pişmansan halin daha fena. yatmakta iyi birşey değildir. uzun yıllar yatmaya alışırsan ileride çalışamazsın. tam bu yaşlarda sorumluluk alman gerekiyor. sevgilin de terkedecekse etsin. ömür boyu besleyecek değilsin ya. post kas gezdir desem olmaz. çünkü emeğine değmez. bende zamanında kastım. saatlerce, günlerce çalışıp bir saatte o parayı yemek adama koyar. önce kendine bir iş bul çalış. Allah büyüktür. Askerlik konusunda da yalan söyle. ben mesela söyledim. 3-4 yıl burdayım açıköğretim var hesabı
Askerlik tecilli hocam onda bir sıkıntı yok.Dediğiniz gibi iş buldum sabah 8 akşam 4 ama işte böyle oluncada kızla görüşemiyorum hayırlısı diyelim artık