madozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde size bir teklifim var. görünümü ve işlevleri iyi olan bir flash site hazırlayın bana özel. size çukulata vereceğim. evet bu kadar saçma buldum konunuzu.

normalde böyle ilanlara gülüp geçiyorum da bu sefer yazmadan edemedim. hadi karşılık olarak herhangi bir siteyi sizin için, size özel flash olarak tasarlarım gibi birşey önerseniz belki bi nebze bulursunuz yapacak kişi. "flash ihtiyacı olana flash" hmm. resmen hazır flash yani

konu gerçekten anlaşılmadı sanırım flasha flash saçmalığıda nedir ?
şahsıma ait yönetilebilir flash panellerim varken kimden flash isteyeceğim!
bugun gittigidiyorda 25 tl ye bahsettiğim gibi ortasına asp sistemden fck editör ile flash slayt manşet hazırlayan sistemler satılıyor..ektradan bunu yazdım amma zormuş

yaptığım siteler 4000-5000 dolardan satılıyor marka değeri var gülmeye ve (böyle ilanlarda boş boş gezmeye) insanlara mide bulandırıcı çikolata espiri yaparak saçmalayama devam edin(çocukluk!)..nedir bu flashı küçümseme mantığı php yada asp iskeleti gerçek bir flash kadar zormu sanıyorsun!..sanırım hayatında gerçek bir flash tasarımla karşılaşmadın!(tecrübesizlik!)

11 yıldır piyasada çalışan tasarım insanına şu sözler çocukca ve saçma geliyor!
isteyen ilgilenir istemeyen ilgilenmez ama gelipde açtığım konuda böylesi ciddi bir konuda boş boş yorumlarda bulunmayınız!..

sorun ücret ise fazlasıyle vermesinide biliriz ama burda istenen üzerine tasarım yapılabilecek bir iskelet - site değil...panel için gerekli..psd+flash ile düzenyeceğim serbest bir site çalışması..

300 liraya bile birçok kişinin site yaptırdığı bir forumda, marka + tecrübe değeri olan flash takasından bahsediyorum..para versem başım ağrımazmış demekki..ilginç

konuya cevap yazmak isteyenler lütfen PM ile irtibat kursun!

konu dışı konuşanlar lütfen konuya salça olmasın! çoluk çocukla uğraşacak vaktimiz yok! boş kaprislere verilecek cevabımızda yok!

templatecilerle karıştırmayın lütfen sadece profesyoneller ve profesyonel bakanlar ilgilensin!