Ergun bey odeme konusunda yapilan konularda haklisinizdir soyleyecek hicbir sozum yok.
Sadece sordugum 1 soruya cevap alamadim,size odeme gecmediyse (yalanlar solesede) bu konuyu gerekirse avukat yolu ile bile olsa ( en son cozum) kendiniz ararsiniz ve verdiginiz hizmetin bedelini alirsiniz. Siz yetkili bir bayi olsaniz bile,hic bir kullaniciya whmcs deki yetkili kisilerle olan yakinliginizdan dolayi baska birinden hizmet aliyo akli basina gelsin gibisinden davranip tehditkar sekilde bu adami banlayin diyemezsiniz. Bu hakki nerden buluyorsunuz?
cunku asagida acik acik demissiniz bu adam baskasi ile calisiyo ve bizim paramizi vermedi tipis tipis bize gelene kadar bu domaini kara listeye alin demissiniz...
lutfen benim yorumu okuyanlar ergun beyi kotuledigimi veya firmasini kotuledigimi sanmasinlar sadece konudan benim anladigim bu ve bunu solemek istedim.
not: benimde turkce klavyem yok ve turkcem cokta sahane degil simdiden ozur dilerim
Tekrar merhaba.
Beyfendi sorunuzu gecgördüm , sorun degil cevabim.
Ingiltereden kalkip 39 tl icin tr den bir avukat tutulmaz, tutsanizda duydugunda avrupadasiniz 400 TL ise otomatik oluyo 400 Pound

, zaten bu para pesin whmcs e tarafimizdan ödenmis. ayrica., whmcs ile yakinlik veya uzaklikla alakali bir konu degildir. belirtelim.
Ayrica bu son yazin icin arkadasim " SUNUCU YERI "
Burda basdan heyacanla millete anlattigin yalanlara cevap verdik.
Acik faturan varmi? " VAR
Bize zamaninda durumu Bildirnmi " HAYIR "
MSN den ulasmak istedigimizde saklandinmi " EVET "
senin dedigin gibi NULLED den dolayimi Suspend oldu " HAYIR"
Sana simdi ne kadar yazsak sen gene bir konu bulup delil istersin. onun icin hic yazmaya gerek görmüyorum. yazmamizin sebebi de burda okuyanlar tek tarafli bakmasin diye.
ayrica sen NULLED le yakalandiktan sonra bizden lisans aldin 9 ay kullanmisligin varsa kesin 7 ayi Nulled 2 lisansli oda ilk fatura ödenmis !!!!!
Bu r10 u da kendine reklam gazetisi gibi görüp yazip durmasan isine baksan daha iyi olur..
Tesekürler