Öncelikle ben durumu en üst kısımda yazdım Babam kaza yaptı ve ben hastanede yaınındaydım Ofise yeni gectigimi belirttim... Birdefa ben 38 paradan mı kacacagım ya okadar zamandır lisanssa para vermişimde bu ay bu paradan mı kactım.. Msn konuşmasına gelince o kim oldugunu bilmiyorum ama üst kısımda kime ait msn oldugunu gördüm ve o ne bicim konuşma hakeret ve küfürlü bunun için ayrı konuşulacaktır onunla zaten.... diger kısımları silip atmışsınız tamamını yollarsanız daha net görelim bakalım nediyormuş ben dedigim gibi hastanedeydim msn de destek elamnları oluyor ama lakin işlri tam olarak ben takib edemiyordum ve whmcs de destek bileti acılmış o sırada baktıgımızda lisans doldugunu gören destek arkadaşlarımız benimle iletişeme giriyor ben direk aşkın beye tlf actım hastanedeyimdim lisansı aktif ettirdim 2 gün kullandıktan sonra suspend olmuş bunuda aşkın bey benden önce fark ediyor ve whmcs benim adıma destek bileti acıyor ve beraber takib ediyoruz gelen destek takibinde yukarıda belirttigim gibi CMSsonic şikayeti üzerine kapattıklarını sölediler bununda daha önce sizinle sorun yaşadıgımı biliyorum bu BELGE dedigin işlemde ip tesbiti yaptır eger ben cıkarsam ben bu işi bugun bırakırım oradaki kişinin ben olmadıgını sana daha önceden sölemiştim siz halen onu kanıt diyorsunuz kanıt olsun ama benim olmayan şeyi ne diye kanıt yapıorsunuz onu anlamıyorum Ben zaten egerki 38 tl den kacıpda almayacak olsam en baştan null kurar kullanırdım bu konuda gerekli yerlere yazının gitigini cok iyi biliyorum ben zaten sizki Netiternetin Whmcs sinini kapattım şimdi diyen birisiniz sebebini soruyorum diyor sunucularında whmcs null var ben biraz yorgunum 1 haftadır uykusuz hastanedeydim sizlere o yazşmalarıda en kısa zamanda gösterecegim bakalım ozman ne diyecek Sayın Ergun bey