merhaba arkadaşlar.

bugün okuldayken biraz eğlenelim dedik ve bendeki facebook fake hesaplardan birine benim telefon numaramı yazıp "beni ararmısınız canım sıkılıyo" tarzında bişey yazdık. neyse elemanın birisi aradı, ben kız arkadaşa verdim o konuştu, sonra ben aldım telefonu sen benim sevgilime niye sarkıyon hesabı fln ayak yapıyoruz çocuğa

sonra eleman işi ciddiye bindirdi sürekli arayıp duruyo "kızla benim aramda mesele, sen ayrıl aradan" fln diyo bilmiyo da fake hesap olduğunu hala, kızın sesini duydu ya sen çanakkaledensin dimi biliyorum fln, adresini ver görüşelim halledelim fln diyo ban (numaradan, çanakkalede olduğumu nasıl anladı ya ?)

işin ciddisi bende hafiften bi tırsma oldu eleman gelicem fln diyo , facebooktan profiline baktım pek tekin bi eleman değil (mesaj atmış facebooktan da fake hesaba adresini ver diye)

vallahi ne yapsam bilemedim, trajikomik bi durumdayım şu an ?

---------------------------------------------

21:24 güncelleme: şu mesajda çok büyük konuşmuşuz, olay şakaymış, yapan elemanlar da kankalarım telefon konuşmalarının ses kaydı da var, en yakın zamanda koyarım buraya

olay nasıl gelişti: son olarak adamın telefonda "biz antepliyiz, topuğuna sıkarız yiğenim" şeklindeki serzenişi ile benim polise başvurmamla devam eden olay ile arkadaşların polis memurundan korkup "biz onun arkadaşıyız" şeklinde olayı itiraf etmeleri

ses kayıtları yakında..