Merhaba R10 Ailesi,

whmcs neden bu kadar düştü anlamıyorum son 3 aydır sorumsuzluk almışgitmiş bunları ben kullandıgım whmcs için lisası ilk olarak netinternetten alıyordum sonra null kullnanıyorum diyerek CMSsonic ortaya cıktı ve suspend yaptı sonra bu CMSsonic bulduk konuştuk lisansı kendilerinden almamla acmaları bir oldu ve bu arada ögrendiklerimle whmcs kullanıcılarının cogunu bulup kendilerinden almasınız istiyor lisansı yoksa kapatacagını sölüyormuş.. Ben bunlardan 2 Ay kadar kullandım Sonra 1 hafta önce babam kaza yaptı ameliyat filan olacaktı başından ayrılmadık bu arada whmcs lisansımız dolmuş günü ve destek elemanları bana durumu bildirdi bende vergiden düşürmek için aktif bilisimden alalım faturasını gönderiyor aktifbilisim diyerek oraya yönlendirdim 2 gün acık kalmış kullanmışlar bunun sonunda pat kapanıyor araştırıyorum CMSsonic whmcs şikayet etmiş null kullanıyor diye Aşkın bey le konuştum sonrasında whmcs de destek bileti oluşturduk oradanda sadece CMSsonic şikayet ettigini sölediler ve sonrasına ne kadar destek biletine yazmamız dogrultusunda adamlar yazmıyor ve ben bu durumda magdurum müşterilerim destek bileti acıyor anında ilgilenemiyorum müşterilerimizin tlf numaraları cep telefonumda kayıtlı ve tlf acıyorum durumu sölüyorum Sagolsunlar hepside anlayışlı bir şekilde karşıladılar....

Evet şimdi r10 ailesine soruyorum Sizce WHMCS CMSsonic'e distribütörlük vermesiyle İyimi yaptı Şuana kadar Türkiyede Whmcs kullanıcıları CMSsonic olmadan öce bukadar sorun varmıydı?????