Paypal Üzerinden Ödeme artık aktiftir. http://tr.backlinkbuilder2.com/satin-al sayfasından giriş yapıp satın alabilirsiniz.
bir adet alınmıştır arkadas saolusun her konuda yardimci oldu sorunsuz calişiyor
Arkadaşlara satış sağlanmıştır. Teşekkür ederiz.
bana banka bılgılerı gelmedı
banka bilgileri pm alabilrmiyim
Pm ler atılmıştır.
Program gerçekten mükemmel. Eminim emeğinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Programı çeşitli dillere çevirirseniz Dünya çapında mükemmel para kazanırsınız. Bir tavsiye. Bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederiz hocam bekleriz. Çeşitli dillere cevrilecek tüm dünyada satışa cıkarıcam. Şimdilik Türk olduğum için önce türklerin kullanmasını istiyorum.
Selamlar, öncelikle hayırlı olsun.
Bişe belirtmek istiyorum, decaptcher.com benim bildiğim-araştırdığım kadarıyla manuel çalışan bir sistem

yani pc başında eleman veya elemanlar var her zaman anında cevap gelmiyor, özellikle onların gece saatlerinde apilerinden cevap alamayabilirsiniz.
decaptcher.com ile yaklaşık 3 4 aydır çalışıyorum akşamları çok yogun oluyordu önceden sonra 4 sunucuya cıkardılar. Teknik destekleri gayet iyi en geç 6 saat içinde cevap alıyorum. Sahibi ile de tanıştım iyi bir insan. Zaman zaman kesintiler yaşasalarda hizmetleri çok kaliteli. Yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Dünyanın en iyi grafik yazı okuyucu sistemine sahipler. Benim bile gözle okuyamadığım yazıları okuyabiliyor. Bunlar benim görüşlerim. 10 üzerinden 8 veririm sistemlerine.