s1lkr0ad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim benım daha çok gencsin böyle işlerle kafanı yorma sen derim. Sen evli olunca ne yapcaksın şaşırıyorum. Aşşada bazı arkadaslar yapman gerekenleri gayet iyi söylemiş sana kız arkadasına gidersin benım param yok diye ve onun tpkisine bakarsın ona göre karar verirsin son mu olucak yol mu olucak diye
Hocam iş problem değil askerlik istedikleri için zor durumdayım.

weStarz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Snopy onu kast etmemiş, kız beni terk edicek korkusunda değil adam?
Para yok diye kızın yanına gitmicek özlicek veya araları açılıcak eminki adam bu kadar değer veriyorsa kız bu tarz bir durumu bilse hiç sorun etmez

Doğal olarak snopy de bu yüzden sıkıntılı çünkü hatun' a para ödetmek bizim kültürümüzde yok.

( snopy snopy diyorumda k.bkma adını bilmyorum )
Kısaca ergo diyebilirsin doğru diyorsun bizim kültürde kıza hesap ödetilmez.Erkeklik gururu baya yıkılır

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çay bahçesinde 2 fincan çay içsen taş çatlasın da 5 tl olsun. Kız da evden yemeğini yiyip çıksın canım. Durumunu biliyordur her halde o kadar saf değildir. Parklar, banklar, çayırlar, olmadı cafede oturup birer bardak çay..

Bunu mu dert ediyorsun ? Hemi de daha bu yaşta ? Yaşın 25 olduğunda bu konuları görüp gülecek, 30 olduğunda da kendinden nefret edeceksin
Kız okuyor sabah 8 de gidiyor okuldan çıkınca eve zaten otobüsle gidiyor.1 döner 1 çay ile karnını doyuruyorum.5 TL gidiyor ama işte o 5 tl'yi bulmak sorun.vereym hesap numaramı yollayın 1 tl