muratback adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla tebrikler dün gece incelemiştim fakat yorum yazma imkanım olmadı başarılı bir sistem olmuş çalışmalarının devamını dilerim.
teşekkür ederim hocam.

Anybody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MSN adresinizi ekledim.
arkadaşla görüşülmüştür.

asikral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site error: the file /home/backlink/public_html/tr/bb2/function.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.3.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

hata veriyor.
quension adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demo çalışmıyor
asikral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demoyu görebilirsem bugün yarın alırım.
Lost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demo'yada bir bakınmak lazım ama sanırım yine iyi bir program gelmiş...
dün gece cpanel otomatik update etmiş kendini ioncube yüklememiş şuan düzelttim ve düzgün çalışıyr demoyu inceleyebilirsiniz. Aksama için özür dileriz.

basoyna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müthiş bir çalışma olmuş, tebrikler hocam.

En kısa sürede almaya çalışacağım
Bekleriz hocam.

kral41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demo çalışmıyor'da, Sistem mükemmel yahu. Vallahi helal olsun. Biz TÜRK'ler herkesten akıllıyız neden yapamayalım? İşte gurur duyuyorum, Kendim yapmış gibi hemde. Nede olsa yapan bir kardeşimiz. Helal olsun.. Haftaya alacağım ALLAH nasip ederse.

Türk İnsanı Zekidir.!
bluefb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elin gavurlarına bu işten çok para kazandırdılar.Artık gavurlardan siz alın paraları.Mükemmel bir sistem tebrik ederim.Böyle şeyleri görünce insan ister istemez gurur duyuyor..
Bu lafları duyduğum için çok mutluyum. Yurt dışı para kazanacağına milli ekonomi kazansın. Aslında biz türkler çok güçlüyüz. Yeterki yapmak isteyelim başaramayacağımız şey yok.