Gehinnom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sikayetvar da benim yaşadığım yada benzeri şikayet edilmemiş firma varmı? varsa söyle ondan alalım tüm firmalar sikayetvar da 1000 lerce şikayete sahip. mahkemeye düşenler de var. ama sorun ÜRÜN de değil arkadaşlar..

elektronik alet alıyosunuz elbet bozulacak (hatrı sayılır bi süre geçtiğinde) ve elbet arıza yapacaktır. önemli olan bu arızaya sırt dönmeyen, sahiplenen, kaçmayan, yedek parça/garanti/teknik servis desteğini en iyi sağlamayı misyon edinmiş firma olmaktır. bu firma kazanır. diğerleri kaybeder...

ben ürün bozuldu diye kızmıyorum ki acer'a.. yada buzdolabım bozulunca gidip yapışmam yakasına kimsenin. ama teknik servise verdiğimde, ufak bi parça değişimi ile maximum 10-15 gün sürebilecek bi onarım, 90. günde dahi hala elime gelmediyse.. burda art niyet vardır..

şimdi yeni bi laptop aldık eve Dell marka. Aldıktan 3-4 gün sonra hoperlor birden çalışmamaya başladı. Teknik servisi aradık. Evimize adam gönderdiler. Geldi biri akşam saat 8 de.. Arızayı inceledi. Bunu değiştirmemiz lazım dedi, 1 hafta sonra sıfır ürünle değiştirdiler.. Müşteri memnuniyetine önem vermek böyle bişey bence
Tabi hocam malesef ki ülkemizde özellikle elektronik cihaz anlamında sorunlar hatrı sayılır derecede firmaların bu konulara yaklaşımı aslında o firmaya olan güveni artırıyor.