Güzel kardeşim yanlış anlama ilk laf atacam sonra keyfin gelecek
Gözlük tak.
Şuanda sıralamada 27 değil 25 26 dolaşıyon.
siten buysa eyer
indirmedenseyret.com/
Resmi kaldıram.. edit 2 monitor kullanıyordum dikkat etmedim

Aynı durumu bir çok kişi yaşıyor
Aynı durumu çok kişi yaşıyor hocam; dalgalanma diyorlarda resmen tsunami oldu bu olay.
şu google-browser-cache hikayesinin bazı cılkı çıkıyor sanırım

sıralama kontrolü için en iyisi inprivate yada gopof filan..
benimde dizi sitem sıralamada baya bi geri gitti
Maksatım kesinlikle reklam değil Sitem 440. sırada idi projem ile 76. sıraya yükseldi.
2 gün 15.-17. arasındayım 2 gün 90.-100. arasındayım. verdiğiniz kelimede yeni çıkış olanları google deniyormudur nedir. sürekli dalgalana dalgalana bir hal oldum
27. sıradasın hala hocam. Kaybolunca hemen telaşlanmayın. Sabredin iyi giderken ne yapıyorsanız yine aynı şeyi yapın bence.
Hava serin mevzu derin
bu tür bir durum sadece senin sitende yok bakıldığında ilk 2.sayfa 3. sayfa olan sitelerin çok gerilere düştüğü ve tekrar google dalgalarında eski yerlerine geldiği görülmektedir.
Evet gün içinde 1-2 saatliğine sitemin kaybolduğuna bende şahit olmuştum, paniğe gerek yok .
Rekabeti bu kadar yüksek olan bir kelimede bu tipşeyler çok normal bence. Her hafta yüzlerce backlink çalışması yapılıyor bu kelimeye. En basiti..yani
Teşekkür ederim arkadaşlar farklı bilgisayardan girdim sabah onun için telaşlandım biraz ama aynı yerde olmam iyi birazda hitim artsa 10 numara olcakta arttıramıyorum bir türlü