1) satın al'dan sipariş verildiğinde admin panele, urun ID hatalı geliyor, panel'de ödeme bildirim bilgilerini tablosu kalksın

2) shop.php'de alttaki sayfa numaraları hatalı farklı kategorilere geçiyor.

3) giris.php adresine güzel bir giriş paneli, şifremi unuttum, güvenlik kodu, beni hatırla

4) Abonelik yapmak istiyorum.
İndex'e isim, mail ve GSM no doldurmaaları için form koyucam, kişiler buradan bilgileri doldurunca ajax ile dolduruğu bölgede Teşekkürler bilgileriniz alındı.
bu bilgiler panelde olucak, bu bilgiler ile kişilere, toplu mail gönderimi yapmak istiyorum HTML destekli.

5) admin panelinde üyelilere ban attığımda kişilere mail gitmiyor,

6) profillere yapılan yorumların yapan kişilerin admin panelinde ip adresini görmem mümkünmü?

7) Panel.php ( admin index sayfası) 'na Toplam Shop'daki ürün sayısını, Toplam ürün kategorisini? toplam sipariş adetini? onayda bekleyen shop'un sipariş adetini? Onayda'da bekleyen yorum adetini görmek istiyorum. mümkünmü?

8) üyeliklerime aylık/yıllık/ gibi süreçler yaptırdım, kişileri onayladıktan sonra admin üye panelinden süresini yazıp değiştir dediğimde adama şu tarihta kayıt oldunuz, bu tarihte üyeliğiniz bitecektir. haberiniz olsun gibi bir mail gitmesini istiyorum. daha sonra üyeliğiniz bitmesine 1 hafta kala her gün 1 kere mail gitmesini istiyorm mümkünmü?

9) Affilate sistemi olabilirmi? olursa ayrı bir fiyat istiyorum?

Site : Özel Yazılım
Site içeriği: arkadaşlık ilan ve e-ticaret

Fiyat teklifi alabilirmiyim?