Pek Fazla Bir ücret İsteyeceklerini sanmıyorum Belki Vergi Olarak Yansıyabilir. Bu arada Bende Kurumsallaşıyorum Sırf Bu Kanunun Çıkmasını Bekliyordum aylardır. 2008 ocak da cıkacak diye beklerken 2007 sonu cıkardılar kötü oldu bugun firma olamaya karar verenler benim gibi 2007 vergiside odemek zorunda kalacaklar .
Son Günlerde Pkk Sitelelerinin Coğalması Devlet dairelerine Botnet ile saldırılması Hacker arkadaşların çogalması nedeniyle Bu kanun Bence Öncelik Kazandı hemen cıkartıldı. yaklaşık 6 ay öncesinden haberimiz vardı bekliyorduk. Şimdiden bu işi yapacak Olan kişilere Hayırlı olsun hiç olmazsa 18 yaşından ufak kişilere artık Türkiyede Sunucu Satılmayacak. Yakında yeni kanunlarda Çıkacaktır. Bu kadarla kalmaz.
Kanundan Haberi Olmayan Çok Kişinin Canı Yanıcak

ama gerekliydi hiç olmazsa artık 10 ytl e kimse host satmayacak satamayacak

kaçtane firma var 10 ytl e hosting veren ama forumlara bakın 5 ytl e adamlar hosting hizmeti 10 ytl e irc veriyor piyasanın içine ediyorlar.
Rekabet Artık sadece firmalarda olacak çoluk cocugun elinden alacaklar Çok Doğru bir karar Ilgili Makamlara Teşekkürler...
2008 i bekleyenler için firma olmak faliyet belgesi almak dahada zorlaşıcak bu işi yapmak isteyenler elini cabuk tutmalı.