deeds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazmıyayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. Ben mesajlarımda herhangi bir karalama göremedim. Bir olay oluyor ve ben bundan etkileniyorum bunu sorgulamak ve bu durumu iyileştirmenizi istemenin neyi kötü.

- Sisteminiz inş. bundan sonra sorunsuz işler ben bunu sizden çok isterim bir art niyet aramaya çalışmayın.
- İsterse kesinti olmamış olsun ben 6 günlük veri kaybı yaşadıysam mağdur olmuşumdur biraz sitem dolu mesaz yazabilirim sanırım.
- Tamam konuyu siz çekin bi yere yola oradan devam edelim
- Bu bilip bilmeden lafını yazanları oldum olası anlamam. karşınızdakini ne kadar tanıyorsunuz evet karşınızdaki 17 yaşında bi çocukta olabilir eczabaşı holding bilgi işlemciside.
- Ben sizi karalamaya çalışmıyorum niye böyle bişey yapayım sizi şahıs olarak tanımıyorum bile. Güzel bir firmanız var dilerim daim olursunuz bu sektörde yaptığınız işleride takdir ederim. Ama ben yanlış bile konuşsamn müşteriye karşı anlayışınız sıfır.
- Elektrik gider > Ups ler devreye girer > jenaratörler Ups leri besler > jenaratör hararet yapıp kapandıysa eğer min 2 saat süren vardır eğer upsin olması gerektiği gibiyse. Bu süre herşeyi kapamak için oldukça yeterli. Bu sistem böyle işler upsinin ya tunçmatikten ya servomatikten almışsındır ara sor onlar yanlış desin ben bu işi bırakayım
Yazıya öyle bir başlamışsınız ki, sanki ben burada bilinçli olarak size karşı yazıyormuşum, siz bize karşı yazmıyormuşsunuz gibi olmuş “Ne demektir yazmayım diyorum ama tutamıyorum”

Bir olay oluyor siz bundan etkileniyorsunuz bunu sorgulamak tabiki hakkınız, ama gider bizimle alakalı olmayan şekleri konu içinde bizimle ilgisi varmış gibi gösterirseniz bu yanlış bilgi vermeye, karalamaya girer. Bilip bilmeden yazdığınızdan ötürü size cevap vermek zorunda kalıyorum ki sizin yüzünüzden insanlar her gün bizde elektrik problemi olduğunu sanmasınlar diye.

Anlamadığınız nokta da bu zaten. Siz burada yazarak iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz.

Hakkımızda yanlış, hatalı bilgi veriliyorsa, bunu düzelttiğimiz halde ve uyardığımız halde, karşı taraf düzeltilmiyorsa kesinlikle kimseye anlayış göstermem.

Hala yaşadığınız sorunları bize bağlıyorsunuz. Cumhur başkanı olsanız bu şekilde yazmanız karşılığında alacağınız cevap yine aynı şekilde olur.

UPS’in akü gurubuna göre ne sürede çalışacağı değişir.Bizim çektiğimiz güç sadece sunucularda 110 amper, Standart 160Kva ve üzeri UPS’ler tam yükte sadece 5 dakika bekler Bizim kullandığımız akü gurubu hususi olarak daha yüksek alınmış ve 50 dakika dayanmaktadır. İşi bence biran önce bırakmalısınız. (

UPS’ler hakkında daha detaylı bilgi edinmeniz için size özel olarak doküman ekliyorum.

http://www.upsnedir.com/
http://www.google.com.tr/search?hl=t...=&oq=&gs_rfai=