Arkadaşlar öncelikle tüm yorum yapan ve incelemeye alan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu benim en iddialı projem. Şuan İlk olarak Türkiyede satışa çıkardım. Çünkü ben Türküm Önce türkler faydalansın ardından tüm dünyada satışlarım gerçekleşecek. Bu yazılımı bence ilk kullananlardan olmak için acele edin.

izmiR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk yorum benden hayırlı olsun alacagım bundan
Teşekkürler hocam bekleriz.

Mc_Bozo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam msn ekledım kabul edın hemen almak istiyorum
Mc_Bozo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet alındı.

edit:böyle bir yazılım r10'da görülmemiştir bence
ilk alan olarak çok mutluyum
Bir adet arkadaşa satılmıştır. Güle güle kullanması dileği ile.

sametsert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlık scriptinden sonra gerçekten çok güzel bir sistem daha çıkartmışsın. Tebrikler ve hayırlı satışlar. İlk fırsatta bende alacağım.
sametsert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fırsat doğdu ve hayrını göreceğimi inandığım için bir adette benim tarafımdan alındı.
Arkadaşa bir adet satılmıştır teşekkür ediyoruz.

inboxSs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usta sen parayı kırdın artık
Hayırlı satışlar mükemmel bir düşünce
PlodeZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlara katılıyorum parayı kırdın en kısa zamanda bende almayı düşünüyorum
Arkadaşlar ben para odaklı yaşıyan birisi değilim. Ben paraya inanmam kaliteye inanırım. Amacım her zaman insanlara yaşam standartını yükseltecek ürünler sunmaktır. Çünkü kaliteli yaşamak güzel. Yazdım bitti diye girmedim bu işe. Bir pazarlama sitesi yaptım, ürünümü detaylı tanıttım, kullanma klavuzu koydum, destek verdim. Önemli olan müşteri memnuniyeti, ihtiyaclara çözümler sunmak. Ardından para zaten gelir.

Bir de forumda her önüne gelen artık link satmasın, link satın alacak adamda; alsın yazılımını sınırsız link alabilme gücüne sahip olsun. Çok abarttılar yok 10 bin $ lık yazılımlara sahibizde onlarla yapıyoruz da, herkes bu işi yapamaz da... vs. Neden yapamasın ki ? Bence insanlar parası ile kaliteli ürünler satın alabilmeyi hak ediyor. Link satan arkadaşlar para kazanmaya çalışıyolar ama ben kaliteyi sunmaya çalışıyorum. Onları para beni ise insanların bana olan verdiği değer mutlu ediyor.

NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten harika bir sistem demoya baktım,bizden böyle projelerin çıkması gerçekten müthiş.Ellerine kollarına sağlık
death_angel35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tebrikler gerçekten böyle şeylerin bizim aramızdan çıkması gerçekten mutluluk verici.

ama profil backlinklerin artık etkisi tartışılır.
Teşekkür ederim işte bunu duymak beni çok mutlu etti. İşte ben yazılımı bunu duymak için yazdım. Bu lafı duyabiliyorsanız zaten para kazanırsınız. Profil backlinkleri çok işe yarıyor. Denemeden yayına girmedim. Sadece sabırlı ve düzenli seo çalışması yapmalısınız.

DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ayın ortası veyahut sonu gibi satın almayı planlıyorum.
Peki hocam bekleriz.

HaCo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı satışlar konuyu takibe aldım
Peki hocam memnun olurum.

r3l3x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alanların yorumlarına göre ben de alacağım
Peki hocam tabiki.

WorldSharing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı satışlar hocam gerçekten güzel proje biraz inceleyeyim birde şu decaptcher sitesine giriş yapmayı becerebilirsem almak isterim. decaptcher sitesine giriş yapamıyorum bir türlü kullanıcı adımı şifreyi giriyorum hatta başka şehirden arkadaşta yaptı oda giriş yapamadı
hocam decaptcher.com a üye olma ile ilgili bir sorun yaşamamanız lazım. Bir de onlarda çok büyük bir firma yogun olabiliyor bazen. Gün içerisinde düzelir. eğer düzelmezse benle iletişime geçin yardımcı olayım.

Bozo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almayı düşünüyorum. 1 seferlikmi olucak ödeme?
Evet bir seferlik sınırsız lisans alıyorsunuz. Ardından size müşteri paneli veriyoruz. Oradan istediğiniz zaman scripti download edebilir ve serial bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

NetBlogi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay canına. Çok süper olmuş. En kısa zamanda alacağım.
Bekleriz hocam. teşekkürler