yazmıyayım diyorum ama tutamıyorum kendimi. Ben mesajlarımda herhangi bir karalama göremedim. Bir olay oluyor ve ben bundan etkileniyorum bunu sorgulamak ve bu durumu iyileştirmenizi istemenin neyi kötü.

- Sisteminiz inş. bundan sonra sorunsuz işler ben bunu sizden çok isterim bir art niyet aramaya çalışmayın.
- İsterse kesinti olmamış olsun ben 6 günlük veri kaybı yaşadıysam mağdur olmuşumdur biraz sitem dolu mesaz yazabilirim sanırım.
- Tamam konuyu siz çekin bi yere yola oradan devam edelim
- Bu bilip bilmeden lafını yazanları oldum olası anlamam. karşınızdakini ne kadar tanıyorsunuz evet karşınızdaki 17 yaşında bi çocukta olabilir eczabaşı holding bilgi işlemciside.
- Ben sizi karalamaya çalışmıyorum niye böyle bişey yapayım sizi şahıs olarak tanımıyorum bile. Güzel bir firmanız var dilerim daim olursunuz bu sektörde yaptığınız işleride takdir ederim. Ama ben yanlış bile konuşsamn müşteriye karşı anlayışınız sıfır.
- Elektrik gider > Ups ler devreye girer > jenaratörler Ups leri besler > jenaratör hararet yapıp kapandıysa eğer min 2 saat süren vardır eğer upsin olması gerektiği gibiyse. Bu süre herşeyi kapamak için oldukça yeterli. Bu sistem böyle işler upsinin ya tunçmatikten ya servomatikten almışsındır ara sor onlar yanlış desin ben bu işi bırakayım