hocam 4 yıllık üyeyim buraya, mesaj yazmayı hiç sevmem. Şunu şu kadar biliyorum benim şuyum var ben şurada şöyleyim gibi lafları ne reel hayatta ne burada söylememedim söylemem. hobi olarak web işini yapıyorum ama asıl olarak IT uzmanıyım. 3,5 yıldır benim sistemlerim hiç kapanmadı hem ben milyon dolarlık yatırımlarda yapmadım sistemlerime. Ben guzelhosting müşterisiyim ve bu başıma ikinci defa geldi. sizinle laf dalaşına girmeyeceğim çünkü burad karşılıklı atışıpta tamam sen haklısın diyeni görmedim herkes kendince işine geleni beyan eder o yüzden daha fazla yazmanın anlamı yok hayırlı akşamlar dilerim
Aynen öyle, siz işinize geldiği gibi yazıyorsunuz. Müşterimizde yaşadığınız her problem bizimle alakalı değildir. Biz bu tür bir problemi bir defa yaşattık müşterilerimize. Bir daha da yaşatmamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bende burada size laf yetiştirmekten memnun değilim. Ama yaptığınız çok yanlış bir şey, yazdıklarınız da.
Sorunun ne olduğunu, nekadar sürdüğünü bilmeden bir firma adına açılmış bir konu altına aklınıza gelenleri düşünmeden yazamazsınız. 30 Dakika kesinti oldu, bu 2 oldu diyorsunuz bu söyledikleriniz çalıştığınız firmada olmuştur bununla bizim ne alakamız var da buraya yazıyorsunuz? Bizim yaşattığımız sıkıntı 8 Dakika sürdü gereken açıklama yapıldı bilmeden etmeden karalamak bukadar kolay basit olmamalı.
Yazdığım her şeyi kendi istediğiniz yere çekiyorsunuz. Ben sizin ne iş yaptığınızı da sormadım sadece bilmediğiniz konular hakkında aklınıza ne geliyorsa yazmayın. 3.5 yıldır sektördeyim diyorsunuz ama ticari ahlak nedir, halka açık mecrada neler yazılır, insanlarla nasıl konuşulur tecrübe edememişsiniz. Yatırımla alakalı fiyat kullanmam bizi küçümseyerek mesaj yazıyor, bize akıl vermeye kalkıyor, bilip bilmeden mesaj gönderiyor olmanızdandı.
Umarım bundan sonra bir şey yazarken halka açık bir mecraya biraz daha düşünerek yazarsınız.