deeds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet 110 sayfayı okuyacak vaktim yok ve okumadım. Elektrik probleminiz yüzünden veri kaybı yaşadım bu iki oldu ! 30kı lık sitemin yedekleri ftp ye alırdım devamlı ve ilk olayda bu site kül oldu. Bu nedenle yine bi sorun olduysa en ince ayrıntısına kadar sorgulamak en doğal hakkım sanırım ? ben üslübumu bozmadan soru sordum. Siz sıkıntı olmasın müşteri kaybetmiyim istersenizi bende devamlı sitelerimin online olmasını isterim aslında ikimizde aynı şeyi istiyoruz ben yalnızca fikir ve önelerimi beyan ettim
110 sayfalık konunun tamamı bu durumla alakalı değil. Son 2-3 sayfaya bakıp da yorum yazsanız daha iyi olurdu. Oturup yazmak basit bizim burada yaşadığımız sıkıntınının %0.1 oranını bile yaşadığınızı sanmıyorum açıkçası.

Biz elektiriği 8 dakika kesip verdik. 30 dakikalık bir kesinti olmadı

Aynı zamanda bu iki oldu demişsiniz ancak veri merkezimiz kurulduğu günden bugüne bu şekilde bir problem yaşamadı.

Ben size karşı saygısız bir cümle kurmadım, siz tam tersine okumadan yazmış ve fikriniz olmadığı belli olan bir konuda bize fikir ve öneride bulunmuşsunuz.

Ha anlarım, kötü niyetli olmadığınız belli ancak milyon usd harcayıp yatırım yaparak bu saydıklarınızı bizim yapmayacağımızı mı düşünüyorsunuz. Bahsettiğiniz UPS'in 6 katı bir UPS besliyor veri merkezini. Alt yapı konusunda herhangi bir sıkıntımız yok, Bizim ekipmanlarımızla alakalı da bir arıza durumu söz konusu olmadı..

Elbet ki ne olduğunu sorma hakkınız var ama yanlış bilgilendirme yapma hakkınız yok. Hizmet aldığınız yere sorunun detayları ile ilgili bilgi öğle saatlerinde sorun düzeltikten tam 35 dakika sonra gönderilen bildirimle tüm detayları ile verilmiştir. Hizmet aldığınız firmadan ayrıntılı bilgi almanızda fayda var.