Arkadaşlar aracım 2006 model olup 135.000 km dedir.
2.0 TDİ Highline Pakettir modelinin en full ve dolu aracıdır.
Ciddi bir kazası yoktur ön sağ çamurluğu ve tamponu değişmiştir ön kaput ve arka tampon boyanmıştır başka değişen yada boyana yeri yoktur.

Donamınlarına bakarsak

Dsg triptonik vites,yol bilgisayarı,crouse control,deri ısıtmalı elektrikli koltuklar,sanrouf,10 airbağ,elektrikli ve ısıtmalı aynalar,6 lı cd chancer,kararan dikiz aynası,4 cam otomatik,dreksiyondan kumanda,abs,asr,asp,orjinal çelik jant,zenon far,sis lambaları,immobilizer vs vs daha sayamayacağım bir çok donamım kendi sitesindende bakabilirsiniz.

Aracım kapalı garaj aracıdır genelde uzun yolda kullanılmıştır şehir içinde km si azdır.
Motoruna ve performansına göre çok ekonomik bir araçtır 220 tl ye deposu dolmakta 1 depo ilede şehir içi 800 ile 850 km şehir dışı ise 900 ile 950 km arası yol gitmektedir.

Aracım 2 litre turbo dizel motora sahiptir 140 hp/psi dır.
Şehir içi 230 kuruş,şehir dışı 190 kuruş ile 200 kuruş arasında yakıt tüketmektedir,performansı çok yüksek bir araçtır 260 km ibre vardır ben 240 a kadar çıkardım.

Aracım yetkili servis bakımlıdır kayıtları gösterilir en son 15 gün önce bakım yapılmış olup masrafsızdır lastiklerini 3000 km önce michelin marka olarak 1400 tl verip yeniledim.

Aracımın tüm kayıtları haramidere gen oto da mevcuttur isteyen sorgulayabilir ruhsat sahibiyim aslında aracımdan çok memnunum fakat yeni bir proje nedeni ile nakit sıkışıklığından istemeyerekte olsa satmak durumundayım satışın aciliyeti vardır isteyen gelip aracı görebilir istediği yere gösterebilir araç istanbul beylikdüzündedir.

Araç 46.500.tl ye r10 dan ismini vermek istemeyen bir üyeye satılmıştır.