müşteriniz olduğum halde, sizi karalamaya filan çalışmadığım halde, herhangi bir art niyetim olmadığı halde, kesintiyi dakikası dakikasına burada bildirdiğim halde (ticket denenmiş siteye erişilememiştir) paranoyak bir tavırla beni suçluyor ve banlatmaya kalkıyorsunuz. Bu davranışınızla bir müşteriniz olarak gerçekten çok rahatsız oldum ve başkalarının da rahatsız olduğunu düşünüyorum. Kesinti sebebiyle ticket açmamın imkanı yokken r10'na yazmak sizi rahatsız etmemeli. Heleki ufak bir eleştiride hemen müşteri kontrolüne çıkılıp banlatma girişimleri gerçekten düşündürücü. Başka da diyeceğim yoktur.
Boş yazıyorsunuz Ben sizin hala bizim müşterimiz olduğunuza inanmıyorum. Karalama yaptınız kusura bakmayın. "bir işe kalkışmışsınız ama beklediğiniz gibi gitmemiş. İleride başka bir işe kalkışırsınız ortada ne harddisk kalır ne müşteri" bu cümleyi ben siz kurdunuz.
Eğer bizim müşterimiz olsaydınız IP adresi veya aldıgınız herhangi bir hizmeti bana bildirirdiniz "hiç boşuna yorulmayın ip adresimi vermeyeceğim. " diye cevap yazmazdınız.
Şuan hala son yazınızda bile karalama yapmaktasınız. Report ettim yazdıklarınızı gereleni Moderatörler yaparlar.