Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen o kadar sayfa gösterimine bu kadar tık imkansız. hele ki forex tarzı reklamlarda. benim sitem 30 bin gösterime 200 tıkı zor alıyor. sayfada 3 adsense reklamı olmasına rağmen.

kesinlikle katılıyorum

Alıntı
* Adım 8 ) "Referans linkinizle 100 kişiye linkinizi dağıtmanızı istiyorum. Bu linke sizden başka 100 kişi girdiği taktirde de 5 TL lik paypal veya hattınıza TL olarak yüklenecektir" diyerek Facebook sayfalarından bu kampanyanın tanıtım yazıları aldım.
Alıntı

AdSense programına katılan yayıncılar, kullanıcılara ve reklamverenlere iyi bir deneyim yaşatmak için, aşağıdakileri yapamaz:
  • Kullanıcılara, reklam görüntülemeleri veya arama yapmaları için ödeme yapamaz ya da bunları yapması için üçüncü bir tarafa ödeme taahhüdünde bulunamaz.
  • "Reklamları tıklayın", "bizi destekleyin", "bu bağlantıları ziyaret edin" gibi ifadelerle veya benzer bir üslup kullanarak, kullanıcıları Google reklamlarını tıklamaya teşvik edemez.
  • Oklarla veya diğer grafik öğelerle kullanıcıların dikkatini reklamlara yönlendiremez.
  • Tek reklamların yanına yanıltıcı resimler yerleştiremez.
  • Reklamları, kayan kutu komut dosyasının içine yerleştiremez.
  • Reklamları, o sayfadaki diğer içerikten ayırt edilemeyecek şekilde biçimlendiremez.
  • Site içeriğini, reklamlardan ayırt edilmesi zorlaşacak şekilde biçimlendiremez.
  • Google reklam birimlerinin üstüne yanıltıcı etiketler yerleştiremez. Örneğin, reklamlar "Sponsorlu Bağlantılar" veya "Reklamlar" olarak etiketlenebilir, ancak "Favori Siteler" veya "Günün Fırsatları" olarak etiketlenemez.
Bu yazı dikkatimi çekti okumanı tavsiye ederim. Birde senden rica olacak mertce cevap istiyorum ama.

M6K adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ismail;
M6K adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Siteme şuan için gelenlerin çoğu, ufak hediyeli kampanyadan gelen ziyaretçi kitlesidir. Karşılarına çıkan ref linklerinde de farklı tür reklam yerleşimi bulunmaktadır. Siteye giren kişinin karşısında legal bir şekilde, girme amacına yakın reklamlar bulunması nedeniyle, tık oranları yüksek.

Ayrıca; tıklama oranlarındaki tutarsızlık, Google ekibi tarafından incelenmiştir. Bana alternatif reklam yerleşimleri taraflarınca öneri olarak sunulmuştur. İllegal bir durum bulunmaması bunun göstergecidir.
Google ekibi tarafından gelen yazıyı eklermisin. Ayrıca Konuda bahsi geçen 300x250 boyutunda reklamı 30.11.2010 tarihindemi oluşturdun? benim için önemli oluşturduğun tarih? yine bahsi geçen hesabınızın pub kodunun son 4 hanesi bu mudur? **2544

Not: Bu konunun üzerine niye bu kadar düştüm onuda açıklıyım insanlara yanlış bilgi vererek husrana uğratmamak için.