Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu neden sorduğumu size yazmıştım. Madem bizim müşterimizsiniz neden bana kim olduğunuzu söylemiyorsunuz. Ben sizi tehdit etmiyorum gerçekten müşterimiz misiniz onu soruyorum. Bu tür konulara yazanların %80 i müşteri olmayanlar oluyor. Herhangi bir art niyet varmı bunu öğrenmek için soruyorum. Müşterimizseniz, müşterimizsinizdir. Ben sizi ne hakla tehdit edebilirim? Hem sorunu biz yaşatıp hem size bir yaptırım uygulayacak değilim. Gerçekmişsiniz, Fake misiniz onu öğrenmek istiyorum.
müşteriniz olduğum halde, sizi karalamaya filan çalışmadığım halde, herhangi bir art niyetim olmadığı halde, kesintiyi dakikası dakikasına burada bildirdiğim halde (ticket denenmiş siteye erişilememiştir) paranoyak bir tavırla beni suçluyor ve banlatmaya kalkıyorsunuz. Bu davranışınızla bir müşteriniz olarak gerçekten çok rahatsız oldum ve başkalarının da rahatsız olduğunu düşünüyorum. Kesinti sebebiyle ticket açmamın imkanı yokken r10'na yazmak sizi rahatsız etmemeli. Heleki ufak bir eleştiride hemen müşteri kontrolüne çıkılıp banlatma girişimleri gerçekten düşündürücü. Başka da diyeceğim yoktur.