Merhaba Arkadaşlar .. Eski İmlemeci Gene İş Başında ... Merak Edenler İçin , Sosyal İmleme Nedir Diye Soranlar İçin ; Sosyal imleme siteleri googlenin algoritma değiştirmesinden sonra popüler olan ve sıralamada yükselmemizi sağlayan tanıtım yazılarını içeren sistemlerdir.
Bu sitelere kendi sitemizin içeriğini net bir şekilde açıklayıcı bir makale yazarak backlink kazanma işlemi yapılmaktadır....
İşte Örnek Bir Liste Örnek İmleme Listesi
imleme yapılan site şu an kelimesinde googlede birinci sıradadır..
izmir çiçek google sıralaması 150 imleme sadece 10 TL
Alıntı
Sizlerden İstediğim Bilgiler
İmlenmesini İstediğiniz Link:
Sayfa Başlığı:
Site Açıklaması: Kısa ve sitenizi anlatan içerikli olmalı türkçe karakter olmamalıdır. 100 Karakterden Fazla Olmasın.
Keyword: En fazla 5 adet
Kesinlikle türkçe karakter kullanmayınız.
Her Türlü Site Kabul Edilmektedir.
İmlemeler Elle Değil Programla Belli Aralıkla Eklenmektedir.
İş Alındıktan 48 saat sonra detaylı rapor verilir.
İmleme = Hit = Backlink = Mutluluk =))
Bu Hizmetten Faydalanmanızı Şiddetle Öneriyorum
Googlenin yeni sisteminde imlemenin yeri büyüktür .. Sitenizi bu Hizmetten Mahrum Bırakmayınız !!!! Dalgalanmalardan Etkilenmeyin ..
bir önceki imleme işimdeki müşteri yorumları
75 lik paketi aldım işi bitirdi.. işini baya hızlı ve düzğün yapıyor .. bir 75 lik paket daha aldım tavsiye ediyorum ..
Rapor olumlu sonuc almıştır kendisine teşekkur ederim
75 lik paketi aldım. Hayırlı Olsun
daha öncede yaptırmıştım. güvenilir arkadaş tavsiye ederim. alana ve satana hayırlı olsun derim. iyi çalışmalar.
3 paket alındı, hayırlı olması dileğiyle.
3 adet daha 75 lik paket satın alındı. ilk aldığım 2 adet paket sorunsuz teslim aldım. Tşk ederim.
güvenilir bi arkadaş, ödeme yapmadan çalışma başlattı ödemesi yapıldı rapor alındı arama motorunda etkisi gösterildi teşekkür ederim.
75lik paket aldım 2 adet sorunsuz şekilde halletti herkese öneriyorum
Merhaba,
1 iş bitimi raporu alındı ve son derece memnun kaldık, 2. iş verildi ve ödemesi yapıldı
iyi çalışmalar
Kaliteyi Tercih Eden Kazanıyor !!!
Msn :
webadisi@hotmail.com
Ödemeyi : işbank ve yapı kredi yolu ile alıyorum .. başka seçenek malesef yok ..