özentilik arkadaşım... özentilik burada çakma fransız ayaklarında... oraya giden kişiler de özenti gösteriş meraklısı insanlar... burger king de aynı pizza hut da aynı... gidin ADAM gibi bir TÜRK mekanına hem mideniz adam gibi Osmanlı mutfağı görsün hem de yemek sonra ADAM gibi TÜRK KAHVE'nizi için... entel dantel starsbucks yok burgerking falan bırakın bunları hocam... Ben de gittim ben de yedim ben de içtim ama bu sadece deneme amacıyla kaldı. Benliğinizden vazgeçmeyin ananız sizi starbucksda mı doğurdu yadasiz doğdunuzda starbucks mu vardı bu ülkede. Sözlerimin hepsi meclisten dışarı yanlış anlamayın arkadaşlar. Dışarda tanıdığım o kadar özentiler var ki; kız uğruna yada sosyal tabakasını yükseltmek için entel kişi kılığına girmiş erkeklerle kızlarla tanışmak için gidenler var. En nefret ettiğim insa tiplerindendir. Git babalar gibi yemeğini ye Türk kahveni iç şükür elhamdülillah de paraya gelince orada verdiğin paranın %75ini verirsin hatta bahşiş bırakırsın...
Okuduğunuz için teşekkürler...
Annenin karnından buçuk iskender yiyerek mi doğdun? Ne alakası var canım o an hamburger yemek isterse eğer giderim Burger King'den yerim. Var mı Burger King tarzı hamburger, nuggets vs yapan? Varsa söyle. Varda gitmedik mi? Canım o an onu yemek istemiştir oraya giderim, öbür günde gider kokoreç yerim, döner yerim. Ama o an onu istiyorum istek meselesi. Yukarıda bir arkadaş demişti gerçekten çok doğru, normal bir kafeye gidiyorsun bildiğin bakkalda 25 kuruşa satılan nescafe 3 lira diyor hemde ufacık bir fincan da bu mu dur olay? Starbucks ta 2 lira fazla verip mükemmel tadlar alabiliyorsunuz. Oraya gidenler özentidir diye saçma sapan yorumlarda gereksiz.