nasıl bir mantıksal yaklaşım anlam veremedim doğrusu
nokia ile yapacaklarınız maalesef 2-3 ay sonra bitecek ve farklılık aradığınızda elinizin boş kaldığını göreceksiniz.
iPhone'u mükemmel kılan ne tasarımı, ne kamerası, ne diğer ıvır zıvırıdır; sadece iPhone OS işletim sistemidir.
Dünya üzerinde 40.000 i aşkın ücretli-ücretsiz iPhone uygulaması bulunuyor. Dahası, Apple kapılarını tüm bireysel yazılımcılara da açtığı için, herhangi biri program yazıp Apple AppStore vasıtasıyla satabiliyor. Bunun anlamı, derya deniz bir uygulama genişliği.
Nokia N8 i yeni aldığınız için duyduğunuz sevince katılıyorum ancak inanın iPhone ile yarışamaz. iPhone, iPod Touch ve iPad, her şeyin en mükemmeli kullanılarak hazırlanmıştır. Pahalıdırlar, ama stabildirler. Bunun en güzel örneği, Nokia senede 40 model çıkarırken, Apple 1 adet çıkarır. Fark budur.
Bana göre tam tersi. evet Nokia Android yada Windows Mobile kullanmıyor. Ancak kendi programlarını da yapabiliyor.
Zaten yüksek birşeyler kullanmayacağım ancak bazı noktalarda ihtiyaçlarımı karşılaması gerekiyordu ve bunu Nokia N8 yapıyor.
Iphone 4G 32 GB ı 1 ay kullandım. HTML çıkışı yok, Bluetooth desen sadece kendi ürünleri ile uyumlu, dokunmatik güzel ancak N8 ile aynı, yapı itibari ile sevmediğim bir ürün Iphone.
Ben şu stabillik kelimesine takıntılıyım. Ne kadar mükemmel olursa olsun hatasız bir ürün asla çıkmaz. Hatasız olsaydı çıktığında Anten Sorunu yaşamazdı. Bu büyük bir yalan.
Elektronik ürünlerde her zaman sıkıntı yaşanır önemli olan hızlı çözümdür. Iphone de elbetteki sorunlar yaşayacaktır (ki yaşıyorda)
Apple firması ne yazık ki kalitesinden ötürü değil, kafalarda yarattığı imaj nedeniyle bu kadar para etmektedir. 200 Dolardan (350 TL) daha aşağıya mal olan bir ürünü 1500 TL den satmak sizin açınızdan Kalite olsada benim açımdan Kazıktır.
HTC ürününe gelince N8 almamış olsaydım Vodafone ile sözleşmeli olarak alacaktım. Bence yakın dönemin en büyük işletim sistemi olacak olan Android kullanması bile yeterli IPhoneyi geçmek için.
HD çekim gibi birkaç detay eksik. Onlarda zaten 100 kullanıcıdan 1 kişinin kullandığı özellikler.