Philos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet rectangle tool yada pen tool ile çizim yaparken istediğinz kadar yakınlaştır bozulmaz . peki ya kaydederken ? kaydettikten sonra 1-2 zoom'da pixeller bulanıklaşmaya başlar. sizin bahsettiğnz bozulmama sadece photoshoptaki çizim alanında olmaz. Photoshop EPS türünde export edebiliyor fakat yine vektörel olmuş olmuyor. Illustrator de açtğnzda yine normal JPG resmiymiş gibi olacaktır. yine inanmıyorsanız deneyin ve görün.

öncelikle yarışma bittiği için ve sadece sonuç beklendiği için gönül rahatlığı yazıyorum yinede konu sahibi arkadaş umarım kusura bakmaz..

şimdi aşağıdaki bir photoshop ile çizilmis shapei .eps ile kaydedip illustratorde açtım ve bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım. bakınız;






daha sonra konu sahibi arkadaş faturada, kartvizitte v.s kullanılmak üzere vektörel bir logo istediğini belirtmiş. bunun için photoshop kullanabilmek yeterlidir. ama nasıl kullanılacağını bilmek biraz bilgi gerektirir.