harika bir tasarım hayırlı satışlar. Orçun arkadaşımız işini temiz ve sağlam yapan ve bir o kadar da mütevazı olan bir arkadaşımızdır. Tekrar hayırlı satışlar.
İyi dileklerin için tesekkür ederim.
gri tonlamalar aşırı fazla
Gri benim vazgeçilmez rengimdir. Burada sade şık tasarım olması için çalıştım bu yüzden gri kullandım. Tesekkürler.
gayet sade ve güzel bir tasarım fiyatı da iyi. hayırlı satışlar.
Tesekkürler.
Öncelikle hayırlı satışlar dilerim..
Header kısmı çok boş kalmış..Logonun sağ kısmına search alanı veya bir banner alanı oluşturulabilirdi..
Menü kısmı çok şık ve sade olmuş..Hemen altındaki flash alanınızda çok başarılı..
Sayfadan alta indikçe kurumsallığı çağrıştıran ancak bir o kadar da verimsiz görünen bir alan olmuş..Göbek kısmını biraz daha canlı ve içerik olarak dolgun olan bir alan olarak düşünseydiniz çok daha iyi olurdu..
Footer kısmınızda sayfa içi linklere ve sosyal ağ paylaşım linklerine yer vermişsiniz..Açıkçası ben footer kısmında logoya karşı birisiyim...Bence kurumsallığı değil aksine amatörlüğü çağrıştırıyor..Bir web sitesinde logonun yeri her zaman belli ve sabittir bana göre..
Görüşlerim bunlardır..Hayırlı satışlarım dilerim tekrar..Fiyatı tasarıma göre gayet uygun.
Header alanı için dediklerinizin bir kısmına katılıyor bir kısmına katılmıyorum. Arama bölümü olabilirdi evet fakat kurumsal bir şirket tasarımında oraya reklam alanı koyamazdım.
Orta kısımdaki yazıları çok fazla anasayfada göstermek istemedim çünkü çok karmaşık görünecekti. Olabildiğince sade birşeyler yapmaya çalıştım. Footer kısmında logo hakkındaki görüşünüze saygı duyuyorum fakat bana göre bir tercih meselesi bu. İyi dilekleriniz ve güzel eleştirileriniz için tesekkürler iyi çalışmalar dilerim.
logo'nun altta olması gayet normaldir ama biraz daha küçük bir şekilde olması gerekir emeğine sağlık
Tesekkür ederim.