Mrhades tam olarak seni tanımasamda kendi blogumuz aracılığı ile göz aşinalığı var..
Açmış olduğun siteyi ben sürekli takip ediyorum.. Sıfır backlinkli halinden itibaren ara ara sıralamalara bakıyorum..

Açtığının 2.haftası falan "videoizle" gibi absürd bir kelimede 2.sayfadaydı.. Hala orada duruyor..
"Video izle" kelimesinde ise ben hiç 2.sayfada görmedim..( 1-2 günlük bir zıplama olduysa bilmiyorum.. ) 2 haftadır falan da 7-8.sayfalar arası gidip geliyor..
Benim gözlemlerime göre şu an tıkandı.. Scrape ile gelebileceği en son noktaya vardı.. Yani benzin bitti..( Az sonra scrape'in indexlenme hızına- index sayısına dolayısıyla hite etki ettiğinden bahsedeceğim.. Senin sitendeki hit artışının sebebide sadece budur.. )

Eğer düzenli-periyodik olarak backlink alımı yaparsanız evet herhangi bir sorun olmaz..
Ama burada bahsi geçen backlink scrapebox ile alınan backlinkler değildir.. Burada önemli olan nokta kaliteli backlinktir..

Scrapebox şu an Tr'de çok ama çok yanlış kullanılıyor.. Bu postumdan 2-3 ay sonra optimizasyon bölümünde bunun örneklerini göreceksiniz..

Link çıkışı bir çoğunda 50+ olan sitelerden link alarak sıralamada uzun vadede ilerleme kaydetmeniz neredeyse imkansızdır..

Bunu neye göre söylüyorsun diye soran olursa; Scrapebox programını Tr'de ilk kullananlardan biriyim.. Blackhatworld'de bu araç satışa sunulduğunda tıpkı R10'daki gibi herkes anasitelerine durmadan link alıyordu.. Haliyle millet footprintleri toplayıp listeler oluşturmaya başladı.. Bir süre sonra ortak genel bir liste oluştu.. Ve bu liste Haziran-Temmuz gibi çöplük oldu.. Bu çöplükteki sitelerde bir bir taklalar atarak düşmeye başladı..
Sonrasında 2-3 ay sonra burada olacağı gibi konular açılıp filtre yedim, google sapıttı tarzında başlıklar oluşmaya başladı..

Bu aracı bu şekilde kullanan kişiler istedikleri kadar düzenli link alımı yapsınlar.. Uzun vadede zarar edeceklerdir..

Bana yararı oldu diyenlerin de sitelerine bakarsanız yüzde 98'inin film-dizi vb index sayısı ile hitin doğru orantılı olduğu siteler olduğunu görebilirsiniz..

Yani bu linkler sadece ve sadece sizin indexlenme sürenize etki eder.. Zaten arama kaydetme ve etiketin de gözüne vurduğunuzda hitiniz ister istemez artar..

Ben şimdiye kadar gerek yabancı forumlarda Tr'de direk anasitesine scrapebox ile link alıp önemli kelimelerde başarı sağlayan görmedim..

Özet olarak kaliteli ve düzenli backlink alımı hiçbir zarar getirmez..

Son olarak Mrhades'i kötüleyen bir yorum değildir.. Ben sadece konu ile ilgili gözlemlerimi belirttim..