Lütfen açıklamayı okuyunuz..
Site adresi :
www.aktifdizi.com
Site için istenen fiyat (Tek Fiyat):
250tl 225 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 15.11.2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 30+
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yeni Alındı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik satılık
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür Boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Arkadaşlar öncelikle domainden bahsedeyim. Aktifdizi.com domaini 4 sene önce reglenmiş fakat yanlışlıkla düşmüştür. Tarafımızca yeniden register edildi. Domainin herhangi bir banı, sandboxu ve sorunu yoktur.
Kullanılan yazılım ise
Medasoft dizi scriptidir. Script son derece kullanışlı ve şu anki satış fiyatı 249tl'dir.
Dizi sitesi açmak için domaini ve yazılımı aldım, tüm kategorileri oluşturdum fakat askerlik nedeni ile yetiştiremedim. Altyapı olarak harika bir script ve hazır kategorileri ile siteyi böylece vereceğim. Alacak olan arkadaş sistem içinde entegreli 23 adet botu kullanarak dizi ekleyecek sadece. Site boş hali ile iyi index aldı ve google sevdi diyebilirim. Script de seo açısından harika denilebilecek özelliklere sahip bir script.
Çok kısa zamanda büyük indexler alan ve iyi hit getiren bir sistemdir. Siteyi kurdum, kategorileri oluşturdum fakat dizileri eklemek için zamanım malesef ki kalmadı. Ayrıca site için 2000 backlink çalışması yeni yaptırılmıştı.
Site şu anki boş hali ile 10 günde 500 index almıştır. açılan her kategori boş olmasına rağmen index alıyor. ilgilenildiği takdirde çok büyük hitler alacağının bir göstergesidir.
Google Alana hayırlı olsun..