Üslubun çok yanlış, senin söylediklerin yardımcı olmak amaçlı görünüyor olabilir.Kendi bildiklerini anlatmışsın, oraya lafım yok.Ama burada en iyi sen değilsin, veya google sahibi değilsin.Sadece 1 sitende yaptıklarını anlatmışsın bunu genellemeye vurma gibi bir şansın olamaz.Nasıl ki, herhangi bir sitenin pagerank değeri değişiyor, ve sahibi güncelleme oluyor diye konu açıpta genel bir güncelleme olmadığı zaman konusu kapatılıyor, hemen hemen seninde konun aynısı.
Bir tez ile google'ı çözemezsin, çözülecek olsaydı eğer google google olmazdı.Merak etme binlerce dolar harcıyorlar google'ı çözmek için ama başaramıyorlar
Daha kaliteli paylaşımlarda bulunman dileğiyle.
Siz ve sizin gibi tavrı olanlara lafım yok yanlış anlaşılmasın. Başlık biraz yanlış olabilir ancak google'ı genellediğim falanda yok. Ben yaptıklarımı anlattım ve olanları anlattım. Bu demek değildir ki herkesde böyle olacak. Dediğim gibi yapıcak birşey yok tartışmayı bile bilmeyen insanlarla tartışmaya girmek istemediğim için kapattım konuyu, sizin fikirleriniz varsa duymayı çok isterim. Msn adresim var profilimde.