Uzun zamandır
backlink işi yapıyorum bilenler biliyordur. Bu yazıyı neden yazma gereği duyduduğumu açıklayayım.
Öncelikle yanlış bilinen yada benim denemelerim sonucu yanlış olduguna kanaat getirdiğim hatta bilgili birkaç arkadaşın bazı konulara bu anlatacaklarımla ilgili cevapları var ama arada kaynamışlar.
ÇOK BACKLİNK SANDBOX'a SOKMAZ! TAKİ DÜZENSİZ OLUNCAYA KADAR...
Bundan 3 ay önce kendi siteme backlink kasmaya başladım. Şuanki backlink miktarı 29k ve hala kasılıyor.
Peki ne yaptım?- Botlar ile (video sitesi) facebookdan günlük video çektirerek sitemi hep güncel tuttum
- Video başlıklarının sonuna "izle, seyret v.s" gibi kelimeler koyarak azda olsa özgünleştirdim
- Site içi seo YAPMADIM! ve bikaç birşey var ama sayılmaz yeni tasarımla yapacağım ve çok daha yükselecek
- EN ÖNEMLİSİ! Düzenli olarak ve birdaha ki sefere artacak şekilde backlink aldım
Sonuçları ne oldu?- 1 ay içinde "videoizle" ve "video izle" kelimelerinde 2. sayfaya geldim
- Yaptıgım salaklık sonucu (video izle kelimesine çok backlink aldım) kelime filtresine girdi
- Backlink alımına devam edip hiçbirşey yokmuş gibi davrandım ve 2 gün sonra çıktı filtereden. Ama 6. sayfaya geriledi şuanda ilerlemesi sürüyor
- Hitler gün geçtikçe artıyor. Anchor text olayını fazlalaştırdım. (Çok fazla link aldıgım için 20 tane falan yaptım)
Kıssadan hisse
Eğer kendinize güveniyorsanız düzenli alabilecekseniz çok fazla backlinkin hiçbir zararı YOKTUR!
katılmıyorum ben.benim sitemede attınız sadece 10 k ile kelime filtresine girdi.