Toledo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim aynı benim gibisin ve aynı lisede yaşadığım bir olayı yaşıyorsun..

Bundan 4 sene önce lisede iken aynen ben lisede kalmıştım 2.senemiz okula yeni kişiler gelmiş tabi bizde ikinci senemiz hemde kalmışısız moraller sıfır..İlk gün onu ya görmedim yada gördüm birşey oldu gözlerime perde geldi..İkinci gün gördüğümde adeta beynimden vuruldum..Gözleri, gülüşü, saç şekli herşeyiyle beni heyecanlandırmaya başlamıştı bir iki kere bakarken yakaladı kendime mani olamıyordum..Okumayada erken başlamış bende erken başlamıştım onun gibi arada nerdeyse aynı sınıfta olmamıza rağmen 3 yaş fark vardı Ama umrumda değildi inan..Nerdeyse 2-3 ay bakıştık bir iki kere yanına çağırdı o kadar utangaçtimki aslında tam utangaçlıkla değil bir önceki ilişkimden dolayı kalbim kırık bir daha sevdiğim insanı kaybetmekten korkuyordum diyelim doğru sözlüyümdür gitmedim..Bir gün ona özel cd yaptım beğendiğim şarkıları çok vermek istedim ama bir türlü veremedim inanırmısın Hala içimdedir neyse kardeşim bir gün dayanamadım artık sınıfta çok iyi anlaştığım ön sıradaki kıza ona konuşması için gönderdim..Adeta o kız benim aramla onun arasında makine olmuştu onla öylesine konuşuyordu..Kesinlikle aramızı yapmıyordu unutma sadece onla konuşuyor onun hakkında ne varsa öğreniyordum..Adeta sınava hazırlık gibi düşün..Daha sonra bir gün onla teklif yolladım daha doğrusu teklif değil seni beğeniyor diye söz yolladım..Ondanda aynı şekil cevap beklerken tüm gün sustu ve çok kötü baktı..

Okul çıkışı tabi benim morallar sıfır bir anda o tatlı ses içimde yankılandı ben dedim hayal kuruyorum sanırım devam ediyorum yürümeye birden elleriyle tuttu çevirdi beni aman tanrım oda ne tüm o masumluğuyla karşımda bana bir kaç şey söyledi..İnanırmısın o an dediklerini hiç dinlemedim sadece onun gözlerine dalmış bakıyordum..Daha sonra yanımdan ayrıldı kızgın bakışlarla yine ben arkadaşım dürtmese kendime gelemiyordum..Bana dedikleri aynen bundan sonra kendisiyle ilgili düşüncelerini başka birisiyle değil kendime güvenim varsa kendim gelip söylememi istedi..Daha sonra ilişkimiz başladı ama ben yeni bir ilişkiden çıkmıştım kalbim kırıktı maalesef toparlıyamadım..

Duygularını çok iyi anlıyorum inan bu yüzden; zor biliyorum ben yapamadım ama sen yapabilirsin..Okul çıkışı bir dakika de o kalabalıkta kimse sizi takmaz sende onun hakkındaki düşünceleri yüzüne söyle...Eminim seni anlıyacaktır ama dersine iyi çalış sakın kızın karşısındada kekeleme Tavsiyem sevdiğin kızıda üzmemeye çalış ben geçmişte yaptığım hataları telafi edemiyorum her zaman keşke diyorum..Bari sen keşke deme kardeşim

Hayırlı forumlar.
tamam hocam deniyim.