Merhaba arkadaşlar size kısa bir hikaye anlatacağım, bunu anlayan ve bana anlatana çok çok teşekkür ederim ve Allah ne muradı varsa versin.. Kafayı yiyeceğim bu gidişle... - Arkadaşlar sitemi yaklaşık bir buçuk ay kadar önce kurdum.
- Daha sonra 5. gün index yedi 6-7 sayfa ve info aldı.
- Daha sonra 15 gün boyunca bir daha hiç index yemedi ve google amca info mu geri aldı.
- Delirdim nedir bu ne index atıyor ne de bir yarar sağlıyor diye çıldırıyordum.
- Azar azar index atmaya başladı daha sonra.
- İndexler 7 idi 10 oldu sonra 15 e çıktı 3-5 günde bir index atıyordu ama info yoktu.
- Daha sonra sitemin sayfaları indexlenmiş görünüyordu ama google aramalarında o indexlenen konuyu arattığımda çıkmıyordu
çok ilginç? - Neyse dedik Google amcadan tekrar değerlendirme istedik.
- Değerlendirme istedikten 1 hafta sonra google amca info mu geri verdi.
- Sonra sitem öyle yola girdi ki her açtığım konu 2 hafta boyunca 1 saat içerisinde index aldı.
- Hemde açılan konum google aramalarında çıkıyorduda.
- Hatta 3-5 kişi hit bile aldım.
- Çok mutlu oldum derken.
- Bugün bi baktım index sayım 150 aynen duruyor ama infom gitmiş.
- Son 2-3 gündürde index atmamış.
Bu nedir? Kafayı yiyeceğim arkadaşlar tam olarka %100 net anlattım.. Bana açıklayandan Allah razı olsun..
Sandbox diyeceğim ama değil indexlediği sayfaları silmiyor? İnfoyu alıyor ama arada sırada silmediği gibi sayfaları indexte atıyor. Ama çok az index atıyor ? Google arama motorunda çıkmıyor?
Filtre mi onuda bilmiyorum..
Kısacası google amca hakkında pek fikrim yok.. R10.netten okuduğumca 3-5 şey biliyorum..
NOT: Site yeni kurulduğundan ötürü içeriğin hepsi hemde hepsi %100 özgündür. Daima %100 özgün tutacağım içeriği. 1 nokta bile alıntı değildir...
NOT: Yeni kurduğum için günde 2 içerikten fazla eklemedim hiç bir zaman. Fazla içerik sandboxa sokarlar dediler onuda yapmadım. Kurallara uydum ama bunlar neden oldu?
Şimdiden Teşekkürler... ( Başınızı ağrıttığımdan dolayı kusuruma bakmayın)