3 yıldır kıza bir şey demediğine göre kızın seni ret edeceğini düşündüğün için bir şey diyemedin, yada çok utangaç bir yapın olduğundan.

Bende aynı senin gibi lisedeyken 3 yıldır bir kızı sevdim ve bir türlü açılamadım kıza, bigün o sevdiğim kızın sevgilisi oldu. Onu okulda o erkekle sarmaş dolaş görünce moralim o kadar bozulduki anlatamam, zaten olmayan özgüvenim tamamiyle yerle bir olmuştu. Kızı delilercesine seviyordum ama utangaçlık ve ret edilme korkusu beni yiyip bitiriyordu

Kendine bir çeki düzen ver. Lisedeyken bana hiçbir kız bakmazdı, arkadaşlar bile ne kadar tipsiz olduğumu yüzüme vururlardı . Lisedeyken saç - baş dağınık yataktan kalktığım şekilde geliyordum, sivilce desen yüzüm sivilce doluydu.

Şuan üniversite 2. sınıftayım. Sivilcelerim yok oldu, kendime bakıyorum. Saçlarımı her sabah erken kalkıp joleyle şekil veriyorum + sakal da bıraktım. Şimdi otobüse bindiğim zaman yada okuldayken bütün kızlar bana bakıyor. Arkadaşımda diyor böyle çok karizma olmuşsun diye . Daha önce hayatta bana bakmaz dediğim kızlar şimdi beni kesiyor

Yani kendini çirkin hissediyorsan kendine çeki düzen ver. Bende kendimi çok çirkin hissediyordum, kendime özen gösterdikce özgüvenim yerine geldi