Olayın özüne dönersek arkadaşlar büyük ihtimal aile ya bir yetimin veyahut bir masumun ahını aldı yada dediğimiz gibi aileye büyü yapıldı..

Evleri çok ıssız bir bölgedeyse ve evlerindeki temizliğe çok önem vermiyorlarsa evlerini maalesef sahiplenmişde olabilirler..Sahiplenmiş yerlerdende çok zor gider bu üç harfli varlıklar..

Size yıllar öncesi dedemin anlattığı bir hikayeyi anlatayım;
Alıntı

Dedemin arkadaşının öküzü kaybolmuş.Akşam üzeri olmuş aramaya çıkmış gelmeyince..Ararken bir yerde ateş yandığını görür ve oraya gider.

Gel gel ali ağa demişler, gece gece ne arıyorsun burada ! Oda öküzüm kayboldu onu arıyorum demiş.Kişilerin suratlarına iyice bakmış bu köyde onları ilk defa görüyormuş.Onlarda Gel gel akşam yemeği yiyeğilim senin yemeğin bitmeden öküzün evine varır merak etme demişler..Adamda yemeğe oturmuş yemek bekliyormuş..

Önüne eşek pisliği getirmişler, buyur ali ağa ye demişler.Oda bakmış ve midesi bulanmış ama çaktırmamış yiyormuş gibi yapmış.Biraz sonra bir sürü kadın önlerinde dönerek oynamaya başlamış tabi ali ağa nerden geldiklerini anlamamış..Ondan sonra oynuyan kadınlara düzgünce bakınca içlerinden birinin üstünde karısının zıbını varmış..Eskiden uzun zıbın giyerlermiş merak edenler için söylüyeyim..Sonra o kadın yanında oynarken adam elindeki biraz çamuru eteğinin paçasına sürmüş..

Daha sonra kalkmış ben gidiyorum demiş onlarda güle güle ali ağa demişler..Eve varmış sonra bakmış öküz evde.Sonra karısını çağırmış hanım zıbınını bana getir demiş..Sonra zıbınının eteğini çevirince bakmış sürdüğü çamur orda duruyor..
Bunu neden anlattım biliyormusunuz daha yeniki cinlerin bizim alemimizde hiç bir şeye dokunamaz diyen arkadaşa için..Bizim besmelesiz her konulan ve her çıkarılan eşyamıza,yemeğimize üç harfliler maalesef paylaşır..Bunu isteyen gitsin istediği hocaya sorsun ben burdayım..

Allah hem insanları hemde üç harflileri kendine ibadet etsin diye yaratmış unutmayın üç harfliler bizden her zaman daha çok ibadet etmiştir..Tabikide onlarında içinde kötü olanlar vardır..

Eskiden buna benzer bir çok hikaye vardır ve hepside gerçektir..Bir kaç tane daha anlatabilirim ilerki mesajlarımda