Şimdi o arkadaşda diyelim 500 kişinin sitesi var ve o siteleri sil diyorsun bizzat sen bir hostigci alorak, aferin kendi kendinizin itabarını yıkın, devam edin böyle hoş oluyor
sonra burda adam 3 kuruşluk hosting arıyorum diye konu açınca bir sürü teklif yağdırıyorsunuz, bir taraftan birilerinin sitesini silinmesini isteyip diğer taraftan teklif yağdıran siz hostingciklere acıyorum, beni parayı ödemeyen o çakal hiç ilgilendirmiyor, o sunucularda bulunan müşteri sitelerini garantiye alın sonra isterseniz yakın o makinaları
hiç bir zaman türkiyeden bir hostingim olmadı ve olmayacak
nekadar boş yazılar yazmısınız siz bugun yurd dışından hosgatordan değilde normal bir firmadan aldını z firma data centere borçlarını ödemedi ve dada center bu sekilde sunucusu 3 gün 5 gün veya içindeki müşterilere birsey olmasın diye acık tutucak
ya bırakın boş konuşmaları boş yazışmaları konuyu nerden nerelere getirmişsiniz bire data center bir kişi ile muatap olur okişide direk olarak hosting firmasıdır siz borcunuzu ödemeyin piyasayı vurun gidin ondan sonra ceremeyi en 10 kişiye ekmek verdiğini düşündüğüm türkiyedeki zor imkanlarla bu hizmeti veren kişiler ceksin
bunlar tamemn boş konuşmalar engin bey sonuna kadar haklıdır budurumda sonucta kendisi bir bedel ödemektedir
yurd dışında bir sunucuya ödemenizi maksimum 2 gün gecirdiğinizde direk olarak sunucuyu size bile bilgi vermeden kapatırlar