şu virüs v.b şeyden sonra satışları bayağa düştü o sektörün. Bunlarıda dikkate almalısınız bence. Benim Tavsiyem Kendi isminizle benzer bir yer açsanız daha uyguna gelir. Tamam burger king vs isim yapmış ama işlek bir yerde o tarz bir yer açsanız zaten adı farketmez gençlere indirimli kampanyalar düzenleyip bir çok kişiyi kendinize çekebilirsiniz. Birde çalışanların işini sevmesini sağlamak için birşeyler yapacağınızı belirtmişsiniz. Zamanında burger king de çalışmış biri olarak size şunu söylüyüm ortalama bir eleman 10 saat civarı çalışıyor ve yemek süreleri 30 dk ile sınırlı geri kalan 9,5 saat hiç oturmadan elini bile beline koymadan çalışıyor inanılmaz derecede bel ağrıları ve ayak ağrıları başlıyor çalışanlarda. Ben üstlerime çok söverdim

tüm çalışanlar söverler. Bu tarz sorunları çözebilirseniz elemanlarınız severek çalışabilir gibime geliyor. Onun dışında az maaş çok çalışma taktiği ile düşünürseniz burger king de yaşanan o sorunlar sizde de oluşur. 1-2 ayda bir devamlı eleman değiştirip yeni elemanlar almak zorunda kalabilirsiniz.