delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir abim 2 yıl önce eşi ile neredeyse ayrılma durumuna geldiler. Sonra memlekete gidip biraz hava alalım diye kararlaştırdılar. Köydeki evin anahtarı kimsede olmadığı halde evde yatak odasındaki yastığın altında yumurta buldular. Ne yaptığını söylemedi bana, 4 büyük din hakkında gerçekten bilgili bir insan. Sonra eşiyle arasının düzeldiğini söyledi o kadar.

Benimde başıma benzer bir olay geldi. Bekar kalıyordum bir kız arkadaşımdan ayrıldım ayrılmadan son kez evime gelmek istedi çağırdım geldi, çay içerken (çantası yatak odamdaydı) çantasından birşey alacağını söyledi ve kısa süre sonra geldi. O gittikten sonra hiçbir işim (özeh hayatım dahil) düzgün gitmedi. Sonra yatağı kışlık yazlık değiştireceğim anda yatakla baza arasında bir parça eşya (özel eşya) olduğunu gördüm. uygun bir yerde onu ateşe verdim ve inanın o günden 1 ay sonra nişanlandım ve hayatım rayına girdi. Yakmak çözüm mü inanın bilmiyordum fakat sinirimden yakmıştım.

Büyüden korkmayan Allah'tan kormasın.
Dediğim gibi, olmaz olmaz.

Bilmiyorum belki de o bizim yumurta da büyüydü. Sonuçta köy tipi yumurta değil bildiğin market tipi yumurtaydı. Bizim odunlukta ne işi vardı ki Biz çocuktuk aklımıza hiç gelmedi. Direkt eve çıkardıydık.

Pek bilmiyorum hayatımızda bişiler ters mi gitti yön mü gitti. Eden, Allahından bulsun. Kötü düşünenin başında patlasın

Ne diyim. Kötü insan çok.